Csajok, randira hogyan kell felöltözni?
Sziasztok!
Végre megtört a jég. Elcsaltam egy talira a pasit, akivel 2 éve nyúzzúk egymást. Pontosabban nem randi, csak találkozunk. Viszont meg akarom hódítani.
Mit vegyek fel?Komplett szerkót írjatok kérlek. Csinos akarok lenni, de ne lássa, hogy miatta, szóval értitek. Szoknyát ne írjatok, mert soha nem hordok, azonnal rájönne, hogy miatta van. Szőke vagyok, természetes szőkésbarna pontosabban.
Segíííííííítsetek!Sétálni fogunk egyet szerintem, terveim szerint. :)
21 éves vagyok
nem értek egyet az előttem szólókkal.egyáltalán nem gond ez a kis korkülönbség...
visszatérve a kérdéshez.ha sétálni mentek,akkor egyértelmű,hogy öltözz fel jó melegen.feszülős farmer,magasszárú csimza(sétához illően lapus talpú,elég vicces lenne,ha magassarkúban tipegnél mellette a -10fokban:))a nadrág szára betűrve a csizmába.meg valami csinos,testhez simuló meleg kötött pulcsi,ami kiemeli az alakodat.megpróbálok keresni néhány képet,és linkelek,ha sikerül! V-20
Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy idősebb nálam. Nagyon sok ilyen kapcsolat van manapság, és én nem vagyok egy tipikus 21 éves fruska. Érett vagyok hozzá. Ezt mások is mondják.
Másrészt, egy tanult , intelligens érett férfi, semmi baj nincs vele.
Köszönöm mindenkinek!
szerintem, is valami nőies cuccot vegyél fel, tényleg valami feszülős farmer, hosszú tapadós felsővel, valami szép nyaklánccal,
sötét szőke hajadhoz én valami szép sötétkék felsőt vennék fel, vagy sötét zöldet.
Valaki priviben írta a lila felső fekete nacival vastag fekete övvel és ékszerekkel megoldást.
Húú, ez vadító, vagy tévedek?
Egyébként írhattok programokat is, hogy mit találjak ki. Valami olyat, ahol kettesben lehetünk, mert van mit átbeszélni, és nyugodt, emberektől mentes.
Segítsetek!
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!