Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha zoknival veszek fel papucso...

Ha zoknival veszek fel papucsot, vagy szandált, az 1-től 10-es skálán mennyire gáz?

Figyelt kérdés
Zokni nélkül izzad a lábam és csúszkál. Csak ezért :)

2014. jún. 10. 08:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem elég gáz..
2014. jún. 10. 16:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Akkor másikat kell hordanom, mert vagy sok papucsom, meg 10 szandálom, és van olyan amit tudok hordani, de ezt nem. Ez régi egyébként, több éve megvan és ritkán vettem fel, mert harisnyával hülyén néz ki, pedig azzal tudnám hordani, zoknival is tudnám, de azzal is béna, simán viszont kicsit dörzsöli a lábamat azon felül, hogy csúszkál is a lábamon. Tehát akkor most ezt ki kéne dobnom?
2014. jún. 10. 16:30
 13/18 anonim ***** válasza:

Jaj én azt hittem, férfiról van szó :)

Nőt még nem láttam szandál + zokni kombinációban.

Szerintem tényleg próbálj meg inkább az izzadás ellen tenni. És akkor bármit hordhatsz.

Gyógyszertárban kérj valamit, ott általában tényleg hasznosakat ajánlanak és nem is drágák.

2014. jún. 10. 20:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz: nő/lány csak mezítláb szép.
2014. jún. 15. 21:10
 15/18 A kérdező kommentje:
aha
2014. jún. 24. 07:00
 16/18 anonim ***** válasza:

Ennyi ostoba embert! Miért gáz a szandál zoknival? Ha neki izzad a lába, az azért van, mert épp a zoknit hiányolja a lába.

Ez a "zokni nélküli szandál" divat 1990-ben indult, előtte nem volt szokás. Ezt is azok az o...a amerikaiak hozták ide nekünk, és mi, még o....bb magyarok meg ujjongva átvettük, és lám, még ma is tömegével vannak hívei.

2015. jan. 2. 09:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Az izzadás ellen meg miért kellene tenni? Ha zoknival is megoldható, akkor minek támadjuk meg a testet?

Kedves kérdező, nehogy kidobd a sok hülye miatt a szandálodat, és viseld úgy, ahogy NEKED jó. Ne akarj ilyenben senkinek megfelelni!

2015. jan. 2. 10:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Fehér zokniban izgi tud lenni.
2015. ápr. 27. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!