Ha zoknival veszek fel papucsot, vagy szandált, az 1-től 10-es skálán mennyire gáz?
Figyelt kérdés
Zokni nélkül izzad a lábam és csúszkál. Csak ezért :)2014. jún. 10. 08:44
3/18 A kérdező kommentje:
Szóval akkor inkább divatozzak és essek el. Jó :)
2014. jún. 10. 08:52
4/18 anonim válasza:
Ha úgyis húzol zoknit, akkor már ne szandált húzzál rá, hanem pl. egy vászon vagy vékonyabb bőr félcipőt, vagy akár tornacipőt.
Nyáron szerintem nagyon jól mutatnak a vitorlás cipő fazonú cipők, kényelmes, csak bele kell bújni. Szebb látvány, mint egy zoknis szandál :) Ha zokni van rajtad, akkor úgy sem tud úgy szellőzni a lábad, hiába húzol rá szandált.
5/18 anonim válasza:
Talán tenni kéne ellene hogy ne izzadjon a lábad... nekem is izzad ha nem kenem be láb deoval vagy hintőporral...
Vagy hordj cipőt, ha már zoknit veszel fel. A szandál így nagyon gáz.
6/18 anonim válasza:
Nekem például fel se tűnik, hogy mi van az emberek lábán... Vedd fel nyugodtan, egyébként nem annyira gáz, csak divat lett szidni.
7/18 anonim válasza:
Férfi vagy nő? milyen szandál? én el tudok képzelni olyan variációt ami nem gáz, de még több olyat ami igen.
8/18 anonim válasza:
a 4. válaszoló tökéletesen válaszolt. Higgy neki!
9/18 anonim válasza:
Egyetértek, zoknival már annyira nem szellőzik a lábad, szóval akkor már tényleg jobban jársz egy vékony cipővel.
10/18 A kérdező kommentje:
És ha csak este mászkálok a baloldali kompozícióval, az gáz?
2014. jún. 10. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!