Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Minden nap másik...

Lányok! Minden nap másik ruhát vesztek fel?

Figyelt kérdés
Amikor nyáron jöttök-mentek a városban minden nap, vagy baráti összejövetelre/buliba mentek, a barátotokkal mentek mindenfelé,nyaralás során stb., akkor minden nap másik ruha van rajtatok?
2014. jún. 9. 10:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én általában szoknyát szoktam hordani, de azt minden nap másikat más fölsővel. Viszont van kemény 1 db farmerrövidgatyám is. :D Mivel nem szeretném minden nap kimosni, így azt többször is felvenném egy héten más fölsővel. :)
2014. jún. 9. 13:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Nadrág akár egy hétig is simán jó, abból szerintem mindenkinek kevesebb van mint pólóból, pont azért mert többször is fel lehet venni. Én ha felveszek valamit fél órára azt tuti nem dobom a szennyesbe (hacsak nem izzadok bele, bár nem szoktam). Amúgy szagminta :p.
2014. jún. 9. 13:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen. Néha egy nadrágot felveszek kétszer egy héten de más felsővel és általában nem két egymást követő napon.
2014. jún. 9. 13:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Nadrágból van, hogy ugyan azt, a fenekem annyira nem is izzad, mint a hónaljam vagy a hátam pl. :)

Fölsőből minden nap mást.

2014. jún. 9. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!