Minden nap másik ruhát vesztek fel? És a levetett ruhát az ágyra hajigáljátok vagy minden nap visszateszitek e a szekrénybe?
Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 09:38
1/8 anonim válasza:
őőő nem, mindennap másikat veszek fel és amit levetettem az megy a mosóba,se nem az ágyra ,sem pedig vissza a szekrénybe,mert így higiénikus.
3/8 anonim válasza:
nadrágot néha hordok 2(3) napig is--van olyan nacim amin abszolút nem látszik h.viselve volt....sok felsőt se mosok minden használat után.nem vagyok izzadós típus,ha mégis rohangálós napom van természetesen cserélem a cuccokat.arra is figyelek h.ne legyen gyűrött a ruhám.
4/8 anonim válasza:
Három-négy napig hordok egy öltözet ruhát, nem vagyok abban a helyzetben, hogy megengedhessem magamnak a minden nap tiszta ruhát. Nem higiénikus? Oké, ha jöttök hozzám kézzel mosni mindent (miután a mosógépem elromlott, javíttatni vagy újat venni nincs pénz), akkor hordok majd minden nap tiszta ruhát.
5/8 anonim válasza:
Pólót és fehérneműt minden nap cserélek, mert higénikusabb, viszont nadrágod úgy 3 naponta. Bár ha tehetném, azt is cserélgetném naponta. A levetett ruhákat természetesen kimosom. Most kézzel, mert a mosógép csődött mondott pár hete és még legalább egy hónapig nem is lesz új. Igazából nekem pl pólót mosni nem fárasztó. Napi egy-két ruhadarab nem a világ. 4-en vagyunk a családban és mindenki kimossa magának.
6/8 anonim válasza:
Bugyit cserélek minden nap, melltartót nem mindig. Egy nadrágot felveszek többször is (kb. max 3x-4x), de nem egymást követő napokon, de mind1, ez csak az én dilim... A pólókkal az a helyzet, hogy este megszaglászom (xD), és ha büdösnek vagy koszosnak vélem, akkor megy a mosásba, ha pedig nincs szaga, vagy netán illatos, akkor nem megy... Jaj, és sajna sokszor ledobálom a ruháimat az ágyra, vagy a komódra... :$
7/8 A kérdező kommentje:
13:14 es én is pont így csinálom. Igazából arra lettem volna kíváncsi hogy a hétvégén összeszeditek e az ágyról a ruháitokat vagy az ágyról öltözködtök? Tudom hogy bután hangzik de puszta kíváncsiságból kérdezem. Az én közérzetem jobb ha mindent a szekrénybe teszek.
2009. okt. 11. 14:02
8/8 anonim válasza:
persze, minden nap más ruha. a levett ruhát pedig kimosom, nem rakom vissza a szekrénybe.. higénia.
nadrágnál-pulcsinál viszont több napig is hordom néha ugyanazt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!