Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » T. E voltál a legdögösebb a...

T. E voltál a legdögösebb a szilveszetri buliban? Ha nem, akkor hogy tudtad elviselni, milyen érzés?

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 23:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Nem, mert volt ott egy igazán gyönyörű csaj, és Ő volt a legdögösebb.... de nem akartam emiatt sírva hazamenni, hanem a lehető legjobban éreztem magam.... és ott volt a pasim, meg barátaim, így elfeledtették velem azt a szörnyűséget, hogy a házibuli legszexisebbje nem én voltam :) :D :p
2010. jan. 2. 08:36
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

2. legdögösebb voltam, az elsőt megvertem, a lila monoklijával már nem volt ő az első.

most komolyan , milyen kérdés ez?

2010. jan. 2. 11:00
 13/18 anonim ***** válasza:
15%

Igen, én voltam a legdögösebb, és ez tuti!!!! :P :DD

;)

2010. jan. 2. 13:26
 14/18 anonim ***** válasza:
22%
Én voltam, mert a többi csaj nem nagyon öltözött ki :D Én meg kis top meg rövidnaci...szarul is éreztem magam kicsit :D
2010. jan. 2. 14:11
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
Micsoda világméretű problémák, te jó Isten...
2010. jan. 2. 14:21
 16/18 anonim ***** válasza:
74%

Úgy látom itt is járt a hivatásos lepontozó... na mindegy.

Nem elég, hogy a szilveszteri buliban én voltam a legdögösebb de még húsvétkor is az leszek. Igen, elég nehéz elviselni el nem tudom mondani mekkora teher ez... Emellett a gazdasági válság semmi! Nulla.

2010. jan. 2. 18:50
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

Nem,képzeld,nem én voltam a legdögösebb.

Fúú,hát szörnyű volt. Csak ültem az asztalnál és egész este zokogtam...

Most komolyan. Milyen kérdés már ez?

Mindenki úgy néz ki ahogy kinéz,mindenki úgy öltözködik ahogy neki jól esik. Emellett szerinted egy szilveszteri buliban mindenki a másikat vizsgálgatja és azt nézi hogy: Na,ki a legdögösebb? ..

Atyaég. Pasiztam,táncoltunk-piáltunk haverokkal/barátokkal/ismerősökkel/ismeretlenekkel. Jól éreztem magam...azt szevasz...

2010. jan. 2. 20:28
 18/18 anonim válasza:
Ne akarj a legdögösebb lenni. Itt azt hívják ribancnak. :D Mindenkinek szoktam tetszeni de nem versengek senkivel hogy most jobban nézek-e ki vagy sem. Mindenki úgy fogadjon el amilyen vagyok, meg nem érdekem elszedni mások barátját, vagy lehetséges udvarlóját.
2010. júl. 16. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!