Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rapper vagy rocker stílus?

Rapper vagy rocker stílus?

Figyelt kérdés

Melyik jön be jobban? A lógó gatya, fux, vagy igénytelen sötét, elvetemült öltözet, hajléktalan kinézettel?

Csak őszintén!

2014. jún. 3. 23:00
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy az előttem szóló...és most megyek berúgok az igénytelen,ápolatlan,szakadt ruhás haverokkal
2014. jún. 21. 14:25
 42/47 anonim ***** válasza:
Életemben nem ittam alkoholt és nem jártam szakadt ruhákba sőt még a hajam is rövid,minden nap fürdök. Ennyi...
2014. jún. 21. 14:36
 43/47 anonim ***** válasza:

T. Kérdező!

Ugyan mi a kékeres vascsővel megszeretkezett nőági felmenődnek teszed fel a kérdést, ha utána nem érdekelnek a válaszok?!

Egyébként.

Rocker vagyok, nevelőként dolgozom gyermekotthonban, nagyon szeretem a munkámat, több diplomám van, csak buliban alkoholizálok, nagyon szeretnek a gyerekek, sűrűn találkozom a fürdővel és a mosógéppel, na meg a hajszárítóval.

A hozzád hasonló idiótákat viszont- függetlenül bármilyen stílustól- nem szeretem.

2014. jún. 26. 13:23
 44/47 anonim válasza:
Öhmmmm... előttem már mindent leírtak.
2014. júl. 1. 22:35
 45/47 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy egy hajléktalan vagyok "kedves" Kérdező! Bandás pólókba járok, fekete cuccokban. A zenei felszerelésem fél millába van benne ha összeszámolom (igen, saját magam teremtettem meg rá a pénzt) és ezekszerint a bandatagok is mind hajléktalan csöves pénz nélküli barmok, akikkel együtt zenélek. Mellesleg minden nap telehányjuk a helyi folyót.

De az ugye kib*szott gazdag aki arról rappel, hogy hány grammot vesz meg és szív el, közben melegítőgatya lóg rajta meg az XXL-es pólóval a seggét törli mert nincs pénze egy rendes öltözetre, mert inkább szerekre költi. Ja és a fullcap elhagyhatatlan.

Igen általánosítottam, akár csak te "kedves" Kérdező.

Remélem egyszer neked is megadatik az a képesség, hogy ép eszű gondolkodás, és a dologok mögé tudsz majd pillantani.

2014. aug. 8. 06:24
 46/47 gnoomage ***** válasza:
Milyen fura, minimum 20-30 rockerrel találkozok napi szinten, akik épp a munkából jönnek és mennek haza pihenni. Ezek mellett mindegyik napi szinten fürdik és többet foglalkozik a hajával mint pár zsíros rapper rib.anc.. Emellett elmentem egy rapper mellett és nem tudtam hova szagolni annyira égette a tüdőm a bűze... A haverjaim zenei felszerelése üti a több millió forintot, vannak olyan ruhadarabjai amik 60.000 forint alatt nem találhatóak. De persze a csóró rockerek.... Eltudom képzelni a kérdező higiéniás szokásait...
2015. nov. 15. 00:02
 47/47 anonim válasza:
Nem hallgatok rockot (vagy csak nagyon ritkán) De mégsem ítélem el őket.. Sőt, több rocker ismerősöm is van és egyik sem igénytelen. Ők sem néznek le engem amiért bő ruhákban járok. Miért nem lehet elfogadni másikat olyannak amilyen? Egyébként ha rapről beszél az ember nem mr.puktára és a rintintin brigádra kell gondolni. Vannak nagyon igényes és sokat mondó rap zenék ( https://www.youtube.com/watch?v=5IetLwduy5c )
2016. okt. 11. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!