Rapper vagy rocker stílus?
Melyik jön be jobban? A lógó gatya, fux, vagy igénytelen sötét, elvetemült öltözet, hajléktalan kinézettel?
Csak őszintén!
T. Kérdező!
Ugyan mi a kékeres vascsővel megszeretkezett nőági felmenődnek teszed fel a kérdést, ha utána nem érdekelnek a válaszok?!
Egyébként.
Rocker vagyok, nevelőként dolgozom gyermekotthonban, nagyon szeretem a munkámat, több diplomám van, csak buliban alkoholizálok, nagyon szeretnek a gyerekek, sűrűn találkozom a fürdővel és a mosógéppel, na meg a hajszárítóval.
A hozzád hasonló idiótákat viszont- függetlenül bármilyen stílustól- nem szeretem.
Bocs, hogy egy hajléktalan vagyok "kedves" Kérdező! Bandás pólókba járok, fekete cuccokban. A zenei felszerelésem fél millába van benne ha összeszámolom (igen, saját magam teremtettem meg rá a pénzt) és ezekszerint a bandatagok is mind hajléktalan csöves pénz nélküli barmok, akikkel együtt zenélek. Mellesleg minden nap telehányjuk a helyi folyót.
De az ugye kib*szott gazdag aki arról rappel, hogy hány grammot vesz meg és szív el, közben melegítőgatya lóg rajta meg az XXL-es pólóval a seggét törli mert nincs pénze egy rendes öltözetre, mert inkább szerekre költi. Ja és a fullcap elhagyhatatlan.
Igen általánosítottam, akár csak te "kedves" Kérdező.
Remélem egyszer neked is megadatik az a képesség, hogy ép eszű gondolkodás, és a dologok mögé tudsz majd pillantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!