Goht/emo/punk/rocker lányok! Érdekelne titeket egy olyan oldal ahonnan olcsón lehet ruhákat varratni/kész ruhákat rendelni?
Figyelt kérdés
Egy ilyen üzlet beindításán gondolkozom, és azt akarom tudni h lenne e rá kereslet...2014. márc. 18. 22:37
2/8 anonim válasza:
Olcsón, kézzel varrva...lol az nem lesz meg. Vagy olcsót akarj vagy kézművest.
Ezen kívül stílusra nehéz lesz eltalálni, mert olyasmi kell, ami egyedi. Minden másra már van bejáratott név.
3/8 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, az olcsó az relatív. Mert lehet hogy olcsóbban lehetne rendelni mint most (30 helyett 20 ezerért mondjuk), de az még mindig drága. Persze van akinek ez belefér, szerintem ha vannak / lesznek referencia képeid, akkor lesz rá kereslet.
4/8 anonim válasza:
Nos ez is olyan dolog hogy na. Most olcsó 5 ezer ft-s de lehet szakad meg kinyúlik 1 hónap alatt, de lehet ha 20 ezer ft-s az meg évekig bírja...nem mindig az olcsó a jó. De ha olcsó és minőségileg is úgy ahogy elvan akkor biztos lesz rá kereslet :)
5/8 FeketeEnikő válasza:
Szerintem lesz rá kereslet mert én is ilyen boltot keresek amiben viszonylag olcsón lehet rendelni ruhákat. :)
7/8 anonim válasza:
OLCSÓ az mindenképp jó lenne:)))
8/8 Qufilus válasza:
Imádnám a gondolatot.
Hát még akkor, amennyiben férfiruhákat is vállalnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!