Rapper vagy rocker stílus?
Melyik jön be jobban? A lógó gatya, fux, vagy igénytelen sötét, elvetemült öltözet, hajléktalan kinézettel?
Csak őszintén!
Kikérem magamnak az általánosítást, 90% nem ápolatlan, a maradék 10% esetében fesztiválon van, ahol ugyebár szűkösek a fürdési lehetőségek :P
Amúgy metál műfajból annyi van, hogy szinte össze se lehet mindent írni, és szinte mindnek más az öltözködési stílusa is. Van aki csak feketében mászkál, bandás pólóval; van, aki a farmer-felvarró párosításra esküszik (mint pl én :), és van aki bőrnadrágot, motoros csizmát szeret hordani. Akit te linkeltél, olyat nem is találsz MO-on az utcán, csak valami nagyon brutál fesztiválon, esetleg egy passzoló koncerten. A való életben pár elem kivételével normálisan néz ki mindenki. Épp tegnap voltam Iron Maidenen, és szinte alig láttam olyat, aki acélbetétesben lett volna, sőt, a póló kivételével meg nem mondanád, hogy rockerekről volt szó.
A zenét meg kérlek ne fikázd :) Ha tudnád, hogy mennyi gyakorlás és tehetség szükséges egy átlagos rockzene megalkotásához, akkor jobban megbecsülnéd őket. A barátom is zenész, és tudom hogy milyen iszonyú nehéz. Amúgy meg azt vallom, mindenki rockernek született, csak van aki még nem érett meg rá ;) Ajánlom, kezdd Led Zeppelinnel vagy hasonlóval :)
Egy rocker lány
4. vagyok.
Aztabetyármindenit! :D
Kukoricát pattogtattam, és úgy olvastam végig a kérdező kommentjeit, esküszöm, jobb, mint egy agyradír tévéműsor :D
Tudatlanságod mulattat... (igen, szándékosan E/2-ben, Tomb Raider után szabadon)
Most meg megyek, és terhelem egy kicsit az agyam, némi Poe-val, hogy ennyi ostobaság olvasása után némi kultúrával visszanyerjem a normál agyi szintemet...
szerintem nincs undoritobb oltozkodesi stilus a rappernel. egyszeruen annyira visszataszito, hogy meg megismerni sincs kedvem emiatt az egyent, pedig lehet, hogy nagyon jofej lenne. mondjuk ez sem valoszinu, mert a tapasztalataim szerint a rapet hallgatok iszonyat primitivek, butak, bunkok.
ugyhogy ja, nem jon be a hosszu haj fiun, de ezerszer inkabb jarnek egy rockerrel.
20/L
Kedves kérdező,a képen látható úriember blackmetal-os és nem rocker.
Amúgy köztük is van igényes!
Jut eszembe itt egy rock zene: https://www.youtube.com/watch?v=QlnpA8NFzrA
És itt van egy death metal dal(ez előzőnek a feldolgozása): https://www.youtube.com/watch?v=n1UcCdTG_gw
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!