Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rapper vagy rocker stílus?

Rapper vagy rocker stílus?

Figyelt kérdés

Melyik jön be jobban? A lógó gatya, fux, vagy igénytelen sötét, elvetemült öltözet, hajléktalan kinézettel?

Csak őszintén!

2014. jún. 3. 23:00
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

Kikérem magamnak az általánosítást, 90% nem ápolatlan, a maradék 10% esetében fesztiválon van, ahol ugyebár szűkösek a fürdési lehetőségek :P

Amúgy metál műfajból annyi van, hogy szinte össze se lehet mindent írni, és szinte mindnek más az öltözködési stílusa is. Van aki csak feketében mászkál, bandás pólóval; van, aki a farmer-felvarró párosításra esküszik (mint pl én :), és van aki bőrnadrágot, motoros csizmát szeret hordani. Akit te linkeltél, olyat nem is találsz MO-on az utcán, csak valami nagyon brutál fesztiválon, esetleg egy passzoló koncerten. A való életben pár elem kivételével normálisan néz ki mindenki. Épp tegnap voltam Iron Maidenen, és szinte alig láttam olyat, aki acélbetétesben lett volna, sőt, a póló kivételével meg nem mondanád, hogy rockerekről volt szó.

A zenét meg kérlek ne fikázd :) Ha tudnád, hogy mennyi gyakorlás és tehetség szükséges egy átlagos rockzene megalkotásához, akkor jobban megbecsülnéd őket. A barátom is zenész, és tudom hogy milyen iszonyú nehéz. Amúgy meg azt vallom, mindenki rockernek született, csak van aki még nem érett meg rá ;) Ajánlom, kezdd Led Zeppelinnel vagy hasonlóval :)

Egy rocker lány

2014. jún. 4. 12:15
 32/47 anonim ***** válasza:
Szélsőségesen igénytelenből nyilván egyik sem. Ha meg van hozzá stílusérzéke, tudja, mit hova illik felvenni, jól tudja párosítani a cuccokat, és nem agyatlanul követi a szubkultúrája trendjeit, akkor mind a kettő lehet stílusos - bár hozzám az enyhén darkos rocker stílus közelebb áll.
2014. jún. 4. 13:46
 33/47 anonim ***** válasza:
97%

4. vagyok.

Aztabetyármindenit! :D

Kukoricát pattogtattam, és úgy olvastam végig a kérdező kommentjeit, esküszöm, jobb, mint egy agyradír tévéműsor :D

Tudatlanságod mulattat... (igen, szándékosan E/2-ben, Tomb Raider után szabadon)

Most meg megyek, és terhelem egy kicsit az agyam, némi Poe-val, hogy ennyi ostobaság olvasása után némi kultúrával visszanyerjem a normál agyi szintemet...

2014. jún. 4. 21:06
 34/47 anonim ***** válasza:
95%

szerintem nincs undoritobb oltozkodesi stilus a rappernel. egyszeruen annyira visszataszito, hogy meg megismerni sincs kedvem emiatt az egyent, pedig lehet, hogy nagyon jofej lenne. mondjuk ez sem valoszinu, mert a tapasztalataim szerint a rapet hallgatok iszonyat primitivek, butak, bunkok.

ugyhogy ja, nem jon be a hosszu haj fiun, de ezerszer inkabb jarnek egy rockerrel.

20/L

2014. jún. 5. 13:38
 35/47 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,a képen látható úriember blackmetal-os és nem rocker.

Amúgy köztük is van igényes!

2014. jún. 5. 19:38
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

Jut eszembe itt egy rock zene: https://www.youtube.com/watch?v=QlnpA8NFzrA

És itt van egy death metal dal(ez előzőnek a feldolgozása): https://www.youtube.com/watch?v=n1UcCdTG_gw

2014. jún. 5. 19:47
 37/47 anonim ***** válasza:
Utolsó... imádlak :D Ha mondhatok ilyet :'>
2014. jún. 6. 10:37
 38/47 anonim ***** válasza:
Elpirulok :D
2014. jún. 6. 14:02
 39/47 anonim ***** válasza:
Hú basszus..itt vagy 10en érveltek ellened és te most még mindig kitartasz a hülyeséged mellett miközben nem is ismered a stílust...Pokolgép nem a legjobb volt most ebben a helyzetben..néha nekem is sok..de a lényeg hogy meny azt mutasd a fuckodat meg legyé SWAG (remélem a jelentését tudod) a rock életérzés ahogy a rap is..de azt te nem ismered..M.o-n ha van 1-2 rapper..mostmár csak a pénzről szól minden..(meg a k**vákról..de légy ezzel boldog..de ha érdekel egy kicsit is a másik műfaj akkor hallgass meg pár Rise Against,Nirvana számot és úgy mondj véleményt..mert én mielőtt offolok valamit előtte utána nézek... jah és még valami PUNKS NOT DEAD!!
2014. jún. 7. 09:09
 40/47 anonim ***** válasza:
De ha kérdező még mindig az öltözködéssel van bajod én azt mondom : inkább nézek ki egy szakadt hajléktalan rockernek mint egy bunkó ostoba rappernek mindhalálig rock and roll
2014. jún. 17. 06:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!