Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezeken látszik, hogy turis...

Ezeken látszik, hogy turis cuccok?

Figyelt kérdés

Úgy jött ez a kérdés, hogy már kicsit vicces, hogy annyian fujjolnak a turis ruhákra...én se csak ott vásárolok, sőt, de szerintem semmi gáz nincs bennük, és ha megdicsérik a ruhám akkor simán megmondom, hogy turiztam egy ezresért. Ilyenkor irigységet látok nem lenézést, hiszen ki ne szeretne olcsón jót venni?

Ezeket az utóbbi 1 hónapban turiztam, a legdrágább 1500 Ft volt... szerintetek ha valakin meglátjátok ezeket megmondjátok, hogy turis?

Miért fujjolnak sokan a turikra?

(a stílus egy másik kérdés, én nem 16 éves vagyok, hogy talpig pinkben járjak és imádom a hosszú ruhákat, ez sokaknak nem jön be, tudom)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 31. 10:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
22%
Látszik, csupa kifakult, agyonmosott rongy. Újonnan biztosan szépek voltak, kivéve az a rosszul szabott rémes farmer. Hordjad csak nyugodtan más levetett rongyát, de legyél vele tisztában, hogy ezeken a ruhákon nagyonis meglátszik, hogy több évesek.
2014. máj. 31. 20:00
 12/13 A kérdező kommentje:

Max a telefonos fotó a rossz, mert mindegyik új/ címkés volt, a nadrágban nejlonban lógott a pótgomb stb :)

Ez nem jött össze :)

2014. máj. 31. 21:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem a Hadabol vannak markas ruhaim!

Multkor egy Zaras fekete polot turiztam (kilos hada)

2014. jún. 1. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!