Ezeken látszik, hogy turis cuccok?
Úgy jött ez a kérdés, hogy már kicsit vicces, hogy annyian fujjolnak a turis ruhákra...én se csak ott vásárolok, sőt, de szerintem semmi gáz nincs bennük, és ha megdicsérik a ruhám akkor simán megmondom, hogy turiztam egy ezresért. Ilyenkor irigységet látok nem lenézést, hiszen ki ne szeretne olcsón jót venni?
Ezeket az utóbbi 1 hónapban turiztam, a legdrágább 1500 Ft volt... szerintetek ha valakin meglátjátok ezeket megmondjátok, hogy turis?
Miért fujjolnak sokan a turikra?
(a stílus egy másik kérdés, én nem 16 éves vagyok, hogy talpig pinkben járjak és imádom a hosszú ruhákat, ez sokaknak nem jön be, tudom)
Egyáltalán nem látszik rajtuk..
Én is szoktam turiba vásárolni, már többször jártam úgy, hogy árcédulás ruhát találtam. Tehát tiszta új volt. Egyszerű fekete/ fehér felsőket is turiztunk (nagyon jó anyaguk volt), anyukám pedig szépen tud hímezni és hímzett nekem rá ilyen matyó mintás dolgot. Báli, estélyi ruháim is vannak turiból, és senki nem mondja meg, hogy onnan valóak. És igen, jóval olcsóbban meg lehet kapni.
Ne törődj azokkal akik fujjolnak, sokkal jobb anyagú ruhákat lehet kapni a turiban.
Én már jártam úgy is, hogy H&M-ben vettem egy polót, második mosásnál a varrásnál szétbomlott, turis ruháim meg vannak 2-3 évesek is és még mindig nagyon jó állapotban vannak!
Amit itt vettem turiban világoskék farmert 1299 Ft-ért - képet is tettem róla- (Dorothy Perkins) semmivel nem áll rosszabbul mint a 20 ezres boltban vett Levis farmerem.
H&M, Mango, Zara tele vannak ilyesmi mintás maxiruhákkal amiket én is vettem, na meg a többi félével is. Csak pl. a mentazöld standruhácskát 699 Ft-ért vettem, 4-5 ezer alatt nem veszek egyik üzletben sem ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!