Miért csak akkor vagyok magabiztos ha új vagy alig használt cuccok vannak rajtam?
Figyelt kérdés
Amikor olyan ruhát veszek fel ami már sokszor volt rajtam akkor olyankor olyan elbizonytalanodott vagyok, úgy érzem hogy mindenki engem néz de nem azért mert olyan jól nézek ki.
Pedig nem járok szakadt ruhákba.
2014. máj. 10. 08:46
1/3 anonim válasza:
Te is tudod, hogy ez butaság: a saját bizonytalanságodat vetíted ki ilyenkor a többi emberre. Érezd jól magad a ruháidban, és akkor elmúlik az a bizonytalanság.
2/3 Ramcsiii válasza:
Hát mert ha vettél épp egy bulira uj ruhát,Te tudod magadról hogy ujban vagy,akkor szebb is vagy..Én is ilyen vagyok,de nem vagyok letörve attól sem,vagy bizonytalanabb ha épp már olyan ruhában kell megjelennem ami 2hétel ezelött is volt rajtam.De ha egy jó buliba nem találok mit felvenni..inkább el sem akarok menni..:D
3/3 A kérdező kommentje:
Most nem csak arról van szó hogy a buliban milyen ruhában megyek, hanem csak már ha utcára ki kell mennem, vagy a boltba és még a menésem is olyankor más.
2014. máj. 10. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!