Tudnátok ajánlani megbízható használt ruha nagykereskedést, vagy bálás ruha értékesítőt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Segítségeteket, véleményeteket, tapasztalataitokat kérném használt bálás ruha értékesítőkkel kapcsolatosan!
Tudnátok ajánlani valakit, aki megbízható és nem okoz a minőségben csalódást?
Szeretnék felvásárolni nagyobb mennyiségű angol gyerekruhát és ehhez kérném a segítségeteket!
Előre is köszönöm
2014. ápr. 9. 14:27
1/1 anonim válasza:
Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de hátha okulhatsz a történetemből. Én nemrég vásároltam egy használt ruha kereskedőtől (Filkor Sándortól) "krém" minőségű ruhákat, és büdös, koszos, nyúlott, fakult szarokat kaptam. Felhívtam, hogy ilyenkor mi a helyzet, és azt mondta, hogy majd visszahív, és azóta elérhetetlen. Most pedig azt sem tudom, hogy mihez kezdjek, mert a spórolt pénzem ráment. Nagyon óvatos legyél, mert nagyot bukhatsz, csak személyesen vásárolj, kérj számlát, és tekintsd meg az árut, így nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!