Mi a véleményetek azokról a fiúkról, akik rózsaszínben járnak?
Hol láttál te rózsaszín csőfarmert? Olyan még a lányrészlegbe sincs szerintem :D
Egyébként nem tudom, hogy az embereknek mi bajuk van a csőfarmerrel. Szerintem 20-25 évesen semmi gond nincs vele, bár igaz, van olyan, akin nem áll jól, de aki vékony típus, annak tökéletes. A bőbb gatyák egy vékony srácon eléggé szarul állnak, mondom ezt úgy, hogy fiú vagyok. Én például azért hordok csőfarmert, mert kényelmes, és jobban is néz ki. A bő farmerben én 2-szer beleférek.
A V-nyakú pólóval sem tudom, mi egyes embereknek a baja (bár nekem ilyen nincs), ennél nagyobb dekoltázsú póló meg már női, nem is férfi ruha.
Egyébként miért foglalkozol vele? Ha te nem szeretsz így öltözködni, akkor ne öltözködj így, de nincs jogod más embereket leszólni, lenézni, vagy leb*zizni csak azért, mert úgy öltözködik, ahogy neked nem tetszik. Emberi ostobaság, hogy elvárod, hogy egy vadidegen a te ízlésvilágodnak megfelelően öltözködjön.
Ha valaki divatosabban öltözködik, az még nem jelenti azt, hogy páva is. Egyébként meg ezt a stílust a 14-16 éveseknek találták ki, és jobbára kb 18-20 éves korukig ki is növik.
Nekem nem tetszik egyáltalán.
Talán a rózsaszín az egyetlen szín, amit nem kéne a fiúknak, férfiaknak hordania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!