Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a fiúkról, akik rózsaszínben járnak?

Figyelt kérdés
Nekem olyan irritáló mikor jön velem szembe egy srác és köldökig kivágott rózsaszín pólóban, rózsaszín csőfarmerben van.Szerintem b*zis.Tudom ha nem tetszik ne nézzek oda, de akaratlanul is meglátom ha minden 20-adik srác aki eljön mellettem rózsaszínbe.

2014. máj. 23. 22:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
gays, gays everywhere.
2014. máj. 23. 22:43
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
szánalmas páwa
2014. máj. 23. 22:46
 3/13 anonim válasza:
84%
Korától függetlenül legyen egy férfi-férfi és ne divat majom! Egy pasi felvehet pirosat, narancssargat stb de a pink, rozsaszin stb szinek maradjanak meg a nőknek! Nekem nem tetszik!28/N
2014. máj. 23. 22:50
 4/13 anonim ***** válasza:
Én alapból nem értem, hogy miért kell a pásiknak csiricsáró színekbe öltözni, nagyon klassz, igényesen kinéző ruhák vannak NORMÁLIS színekben. Én nem tudok férfiként tekinteni arra, aki rózsaszín homopolóban feszít.
2014. máj. 23. 23:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Undorító minden tekintetben. Én ha valaha felveszek rózsaszínt remélem valaki bozótvágóval esik nekem.
2014. máj. 23. 23:50
 6/13 anonim ***** válasza:
szopt le
2014. máj. 24. 00:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel. Piros és fehér összekeverve. Érdekesebb az életem annál, hogy ez felizgasson.
2014. máj. 24. 00:31
 8/13 anonim ***** válasza:
mindenki azt hord, amit akar, engem különösebben nem zavar, bár a pink szín már kezd kimenni a divatból a fiúknál, pár éve még aktuális lett volna a kérdés
2014. máj. 24. 00:36
 9/13 anonim válasza:

1. Attól, mert valaki rózsaszínben vagy pinkben mászkál, még nem automatikusan homoszexuális. Én meleg vagyok, de utálom ezt a 2 színt, és soha fel nem venném. Egyetemen van 4-5 évfolyamtársam akik néha (nem együtt) rózsaszínben vannak, mégis barátnőjük van.

(A csőfarmer amúgy divatosan is tud kinézni, csak nem mindenkinek áll jól, és itt a normális fiúkra értem, nem a pávákra. A pávák 99%-a heteroszexuális, ezt érdemes tudni, és a melegek nem egyenlőek a pávákkal. A bő farmer meg ne haragudj, de nevetségesen néz ki egy 20-25 évesen. Tudom, mert nekem is van. Bő farmert én inkább a 40-es korosztályon szoktam látni.)

2. Ha tetszik neki, akkor hordja. Szíve joga. Én nem pocsékolok arra energiát, hogy felháborodjak azon, hogy XY hogyan öltözködik. Mindenki azt vesz fel amit akar. Ha valaki hupililában érzi jól magát, vagy tetszik neki, akkor hordja.

3. És kérdező ne haragudj, de ha téged bármilyen módon sért egy vadidegen ember öltözködése, akkor javaslok egy pszichológust, mert bármennyire is hihetetlen, ez nem normális dolog. Ha nem tetszik, akkor ne foglalkozz vele. Pont. Te mit szólnál, ha valaki meg rád tenne megjegyzéseket, mert nem tetszik az öltözködésed?

4. Visszatérve a kérdés alatti irományodra: érdekes környéken élhetsz, mert bár ismerek melegeket, de se meleget, se heteroszexuálist eddig én soha a büdös életbe nem láttam köldökig kivágott (vagy legalábbis mélyebb dekoltázsú) pólóban.

2014. máj. 24. 08:44
 10/13 A kérdező kommentje:

1.Nem azt mondtam hogy az illetők b*zik.Csak annyit mondtam hogy az ilyen öltözködés szerintem b*zis.A kettő nem ugyanaz ;).Bő szárú farmer meg szerintem se néz ki valami jól egy fiatalon, de vannak igen stílusos gatyák ami nem is csőfarmer, de nem is bő szárú.Pont jó :D.

2.Engem se bosszant az öltözködés, nem szoktam rajta idegeskedni, csak véleményt nyilvánítottam.

3.Nekem is véleményezték már az öltözködésemet, de túlzottan nem érdekelt a dolog.

4.A köldökig kivágott póló lehet hogy enyhe túlzás volt.De ha még a betonba is belekötsz akkor maradjunk a V nyakú pólónál.De azért vannak olyanok amelyek már tényleg majdnem köldökig vannak vágva

2014. máj. 24. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!