Mi a véleményetek azokról a fiúkról, akik rózsaszínben járnak?
1. Attól, mert valaki rózsaszínben vagy pinkben mászkál, még nem automatikusan homoszexuális. Én meleg vagyok, de utálom ezt a 2 színt, és soha fel nem venném. Egyetemen van 4-5 évfolyamtársam akik néha (nem együtt) rózsaszínben vannak, mégis barátnőjük van.
(A csőfarmer amúgy divatosan is tud kinézni, csak nem mindenkinek áll jól, és itt a normális fiúkra értem, nem a pávákra. A pávák 99%-a heteroszexuális, ezt érdemes tudni, és a melegek nem egyenlőek a pávákkal. A bő farmer meg ne haragudj, de nevetségesen néz ki egy 20-25 évesen. Tudom, mert nekem is van. Bő farmert én inkább a 40-es korosztályon szoktam látni.)
2. Ha tetszik neki, akkor hordja. Szíve joga. Én nem pocsékolok arra energiát, hogy felháborodjak azon, hogy XY hogyan öltözködik. Mindenki azt vesz fel amit akar. Ha valaki hupililában érzi jól magát, vagy tetszik neki, akkor hordja.
3. És kérdező ne haragudj, de ha téged bármilyen módon sért egy vadidegen ember öltözködése, akkor javaslok egy pszichológust, mert bármennyire is hihetetlen, ez nem normális dolog. Ha nem tetszik, akkor ne foglalkozz vele. Pont. Te mit szólnál, ha valaki meg rád tenne megjegyzéseket, mert nem tetszik az öltözködésed?
4. Visszatérve a kérdés alatti irományodra: érdekes környéken élhetsz, mert bár ismerek melegeket, de se meleget, se heteroszexuálist eddig én soha a büdös életbe nem láttam köldökig kivágott (vagy legalábbis mélyebb dekoltázsú) pólóban.
1.Nem azt mondtam hogy az illetők b*zik.Csak annyit mondtam hogy az ilyen öltözködés szerintem b*zis.A kettő nem ugyanaz ;).Bő szárú farmer meg szerintem se néz ki valami jól egy fiatalon, de vannak igen stílusos gatyák ami nem is csőfarmer, de nem is bő szárú.Pont jó :D.
2.Engem se bosszant az öltözködés, nem szoktam rajta idegeskedni, csak véleményt nyilvánítottam.
3.Nekem is véleményezték már az öltözködésemet, de túlzottan nem érdekelt a dolog.
4.A köldökig kivágott póló lehet hogy enyhe túlzás volt.De ha még a betonba is belekötsz akkor maradjunk a V nyakú pólónál.De azért vannak olyanok amelyek már tényleg majdnem köldökig vannak vágva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!