Az eszem megáll, h 600 fok van, minden épelméjű rövidnadrágban, még a mamák is lengén öltözve, a legjobb nők meg harisnyában meg csizmában, bakancsban meg stb más lábrohasztó öltözékben.
19-es vagyok: a combommal:D a hosszabb short és szoknya meg nem áll jól.
2014. máj. 21. 15:29
22/32 A kérdező kommentje:
Olyan nincs, minden nőnek szép combja van.
És neked büdös szokott lenni a lábad ilyenkor?
Inkább a büdi mint a fázós talpak?
Hát ez a nagy titok?
2014. máj. 21. 15:31
23/32 anonim válasza:
Nem mindenkinek izzadós a lába. Én pl tornacipőben, pamutzokniban voltam el epret szedni, egyáltalán nem izzadtam le.
2014. máj. 21. 15:59
24/32 anonim válasza:
21-es vagyok: miért lenne büdös? Egyrészt nem büdösödik a lábam, másrészt meg attól, hogy egy lengébb hosszúnadrágot veszek fel nyáron, még vehetek hozzá szandált.
2014. máj. 21. 16:03
25/32 anonim válasza:
A pesti nők légkondis irodákban dolgoznak.
Nem vicc, iszonyat hideg van, egy balerinában is lefagy a lábad.
Így hát augusztusban is zárt cipő. Azt a pár percet, fél órát amíg hazaérnek meg csak kibírják valahogy. Az úgyis reggel meg este van.
2014. máj. 21. 16:38
26/32 kalóz diána válasza:
azt hiszed mert a joó anyádnak redvás rohadt büdös volt a mocskos lába más nőnek is az te sunyi skizofrén féreeg
2014. máj. 22. 10:39
27/32 anonim válasza:
Nem tudom mire gondolsz csizma alatt, de gyanítom nem a téli magasszárú csizmát, mert azt én tegnap nem láttam senkin, nyári horgolt csizma, vékonyabb bokacsizma meg bakancs pedig szerintem még belefér ha nem vagy kint benne a napon.
2014. máj. 22. 15:17
28/32 anonim válasza:
:D Hát ez több mindentől függ. Nylonba ha sokat gyalogol akkor lehet büdös és van aki be is vallotta nekem, hogy nagyon büdös a harisnyás lába. De van akié nem, mert száraz a bőre, nem izzad, de biztos más, ha keveset megy és légkondis helyen dolgozik, mint aki sokat gyalogol benne és nem légkondis helyen tartózkodik. De szerintem ez nem a harisnyán múlik, mert mezítlábasan is lehet nagyon büdös a láb, szóval egyéntől függ.
2014. máj. 23. 16:42
29/32 anonim válasza:
A nejlonharisnya jól mutat a lábon,és a nők legtöbbje elég csinos is benne!Azt azonban kevesen tudják,hogy nem megfelelően szellőzik benne a láb,és emiatt persze beleizzad,bebüdösödik.Ezért,ha lehet,inkább alkalmakra vesznek fel neljonharisnyát(pl:temetés,ballagás,keresztelő,esküvő,és még sorolhatnám).
2014. máj. 24. 09:35
30/32 anonim válasza:
" kalóz diána nevű felhasználó válasza:
azt hiszed mert a joó anyádnak redvás rohadt büdös volt a mocskos lába más nőnek is az te sunyi skizofrén féreeg"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!