Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges dolognak számít, ha a városban körözgetek motorral, és üvölt az egész főút? Sokan elcsodálkoznak, meg utánam is fordulnak, gondolom csak bejön a nőknek is, nem?
Ha igazi férfihoz illő motorral csinálod, bizony utánad néznek még a vén papik is, nem csak a fiatal lányok.
De ez inkább elcsodálkozás, mintsem feltétlen pozitív dolog.
Bár nekem bejön, mert olyankor az jut mindig eszembe, egy ilyen pasi mellett igazán nő lehet a nő.. és nem a motorja miatt..
De aztán észbe kapok, és rájövök, ugyan melyik nő akarná eltemetni a pasiját, mert az épp vagányan motorozott miközbe lekezelt a kaszással..
Szóval nem a forgalmas utakra való az ilyen fajta motorozás, inkább versenypályán állná meg a helyét.
Szóval hiába fordulnak utánad, az nem jelenti azt, hogy járnának is veled.
Amúgy én nőként imádom, mikor a motoros pasik fordulnak utánam, és nem én utánuk, mert azt a pasi akkor úgyse látja, így meg megvan a kontakt ha csak pár pillanatra is. És ez sokkal jobb.
23N
2-es
Nekem is sor 4es, honda cbr 1000 :)
Bennem is átfutott, hogy vagy azért néz némelyik hogy ez biztos megunta az életét, esetleg totál hülye, bár 25 éves létemre milyen legyek, ha nem hóbortos?:)
mociiiiii, gechiiiii
vemm, vemmm, vemmm
feltűnési viszketegség
zajszennyezés
városlakó polgártársak önkényes terrorizálása
jasszkarizás
fel nem foghatom, ebben mi az értelmes szabadidőtöltés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!