Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácok miért hiszik, hogy ez bejön a nőknek?
Az az önsajnáló mentalitás, meg a másokra mutogatás... mert, hogy neki pénze van, mert, hogy ő nem alacsony, mert ő nem vékony... és még sorolhatnám. Akik csak panaszkodnak folyton, meg nyalogatják a beképzelt sebeiket.
Nem lenne célszerűbb valami értelmes célkitűzéseket tenni az életben és változtatni? - és akkor lehetne sikerélmény szerezni.
#6 - szerintem az egy teljesen más kérdéskör, és nem hiszem, hogy felhozhatnád bárminemű érvnek az én kérdésem kapcsán.
#7 Miért lennék érzéketlen és bunkó? Feltettem egy szimpla kérdést... te meg letámadsz, ergó védekezel... tudom, hogy a legjobb védekezés sokszor a támadás, de a kommunikáció esetében nem feltétlenül.
Nem minősítettem ezeket a típusú fiúkat, csak érdekel miért gondolkodnak így, és miért nem fogékonyak a változásra és nem az én vagy más érdekében, hanem a saját érdekükben !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!