Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire buták a lányok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire buták a lányok, hogy képesek emiatt rinyálni?

Figyelt kérdés

Vannak olyan lányok,akik amiatt rinyálnak,h vki beléjük habarodott és nem tudják lerázni.Pedig végtelenül egyszerű lenne kiábrándítani ezeket a fiúkat.

Szőrös izzadt hónalj, egy erős szellentés a fiú jelenlétében.Még a legelszántabb ostromlók is feladják.

2014. ápr. 12. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Mert nincs szándékunkban kínos helyzetbe hozni magunkat...
2014. ápr. 12. 19:33
 2/5 liza6789 ***** válasza:
63%
utálom a tiniribiket.. én pl örülnék neki és nem rinyálnék. vagy ha nagyon nem tetszene a fiú akkor is kedves lennék vele mert tudom hogy mien érzés mikor visszautasítanak durván :( 15L
2014. ápr. 12. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem rinyálni kell,hanem levegőnek nézni az illetőt,és majd leáll.Nem kell ebből ügyet csinálni,csak egyesek szeretik megjátszani magukat,meg hangoztatni,mennyire népszerűek.
2014. ápr. 12. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
en nem szoktam az ilyet nagy dobra verni. mer erted: minek??? mi a *** ertelme az ilyesminek? en komolyan mondom neha nem ertem a korombelieket. 15/l
2014. ápr. 12. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:

a párommal szoktunk együtt edzeni, ergo izzadni is. plusz, nem mindig van lehetőségem szőrteleníteni. és ha valamelyikőnk szellent, nevetünk. imádjuk egymást.

Viszont az említett helyzetre természetesen nem megoldás az, ha közönségessé teszed magad.

2014. ápr. 12. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!