Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony fiúk! Ti hogyan vagytok képesek férfiasnak érezni magatokat?
Mindig is sportoltam,utóbbi években kondizok is,elég erős is vagyok de vékony, "atletikus" ektomorf alkatom van.A vállövem keskeny,a csípőm széles,helyenént rövidek az izmaim emiatt vékony a csuklóm,bokám és kicsit csökött a bicepszem.Az izmaim "formásak" stb de ruhában egy teljesen átlagos vékonyka fiúnak tűnök. Az idegesítő hogy ez ellen semmit se tehetek,mert ezek genetikai adottságok,faterom is dettó ugyanígy nézett ki ennyi idősen. Vannak ismerőseim akik töredék ennyi sporttal sokkak izmosabbak.
Az önbizalmam elég kicsi.Hogy érezhetném magam férfiasnak?
18/F
Nem értem mire gondolsz ezzel a megjátszással.
Kevés olyan korombelit ismerek aki erősebb nálam pedig sportemberek közé járok suliba.
De a gyengébbek közül sokan jóval izmosabb,férfiasabb testtel rendelkeznek.
Ezért frusztrál hogy rajtam szinte semmi se látszik..
kérdező te 18 éves létedre egy 12 éves értelmi szintjével rendelkezel
nem attól férfi valaki hogy gusztustalanra gyúrja magát
csak az idióták hiszik ezt
2 méter vagyok/70kg
igen nem írtam félre pedig fizikai munkát végzek csak ilyen alkat vagyok
soha nem kaptam olyan kritikát hogy nem vagyok férfias inkább az ellenkezőjét kapom
a viselkedés a nem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!