Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire tartjátok magatokat férfinak, férfiasnak?
Figyelt kérdés
10-es skálán, külső-belső?
A helyzet az, hogy suliba kell csinálnom egy házit, huszonéves korosztályból kell fiúkat megkérdeznem, mennyire találják magukat külsőleg-belsőleg férfinak. A feladat igazából az, hogy ezt az utcán kéne megkérdeznem, de nagyon f*sos lány vagyok, így inkább itt kérdezem meg, úgy se tudja meg senki. Fontos, hogy életkort is írjatok, mivel statisztikát kell készítenem életkor szerint!!!
Köszi.
2013. máj. 6. 22:12
3/22 anonim válasza:
Ja igen, a korom az fekete. Vagyis izé, 21.
4/22 anonim válasza:
Fuss végig az itteni kérdéseken. Az itteniek 80%-a nővel sem volt soha. Ezek 50%-a még csak nem is beszélt velük:D
5/22 anonim válasza:
a másik 50% csak tv-ben látott pinát, azt is rajzolva
6/22 anonim válasza:
sztem olyan 8 mert még nincs szakállam XD
7/22 anonim válasza:
Leírhatattlan :D maga az isten vok
8/22 anonim válasza:
ha azt vesszük hogy, egy két helyen borotválkozom akkor
8/10
17f
9/22 anonim válasza:
Az átlaggal:
Külső:8-10
Belső:-666
Akik közel állnak:
K:10
B:10
10/22 anonim válasza:
Chuck Norris-t én tanítottam állva pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!