Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha ezt mondjátok egy fiúra, akkor rondának tartjátok, nem is járnátok vele?
Hallottam, hogy két csaj épp rólam beszélt, fura, hogy pont úgy tették, hogy halljam vagy csak a füleim túl jók, ahogy anyám szoktam mondogatni. :D
Ezt mondta a 2 csaj: "-helyes fiú
(erre megszólalt a másik csaj )
-igen, csak kár, hogy nagy az orra. "
Tudom, hogy nagy orrom van és nem vagyok hülye meg jó a fülem. Csak nem értem ezt most miért kelle úgy kihangoztatni, hogy akár én is halljam vagy ők az thitték, hogy nem hallom? Tényleg jobb a hallásom az átlagnál már mondták többen is. :D
A nagy orr nem jelenti,hogy ronda az illető. Biztos akad, akit ez zavar/nem tetszik neki stb.
Egyik ismerősöm barátjának nagy orra van, és a közös barátaink elég sokszor megemlítették,hogy a pasijának mekkora orra van,és annyira zavarta a csajt,hogy 2 év után szakított emiatt vele.... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!