Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőknek? Milyen férfira vágynak?
3 dolog egy szóban: harcos.
A szíve, az esze, és a testi ereje is legyen a helyén.
Sportolók és fizikai munkát végzők között nagyon sok ilyennel találkoztam már.
183-185cm magasság,átlag testalkat,ne legyen kigyúrt,de a válla ne legyen kisebb,mint az enyém
önálló,nem link alak
szép mosoly
rövid tüsi haj
ne kopaszodjon!
normálisan öltözködjön
hasonló érdeklődési kör,nyugodt körülmények
független
humoros
házias
4#, ezen nevetnem kellett. főleg a tüsihajon.
én ezeket szeretem látni:
érdeklődés irántam, lelkesedés valami ügy vagy hobbi vagy a munkája iránt, aktivitás, és valamiféle tartás, erő.
az összhatást rontja, ha valaki kövér. az is, ha alacsony. vagy ha szarul öltözködik. vagy ha magas a hangja, stb. de ha a fentiek stimmelnek, akkor nem biztos, hogy a megjelenés kizáró tényező.
Jó kérdés, van egy ilyen című film is... ...aki nem látta érdemes megnéznie...
A nőknek nincsen elképzelésük semmiről, sok esetben fogalmuk sincsen mikor mit akarnak... :-) ...amelyik meg tudja, az 3 dolgot akar egy szóban: PÉNZ... :-)
Ha van pénze, akkor biztonságot is kap, aztán már csak arra kell várnia, hogy megdögölj és övé legyen minden...
Cserébe ne várj semmit, csak elvárásaik vannak, najó néhánynak van egy csöpp esze is, de ritka... :-)
Az 1. vagyok.
Igyekszem ugyanazt nyújtani, amit én is elvárok.
én játékosságot szeretek nyújtani. az ágyban és az asztal mellett.
6#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!