170 cm,75 kg-mal hogyan öltözhetnék csinosan?
Eddig zsákokba bújtam, de már elegem van, patakban folyik rólam a víz, és csúnyának is érzrm magam az alaktalan ruhákban.
Szeretnék csinosan, nőiesen öltözni.
A melleim lógnak, ezért a kivágott felsőket hanyagolnom kell, és a hasam is hájas, a combjaim szélesek. Amivel nincs baj, az a vállam, derekam, karok és térdtől lefelé.
Huhh. Hát nem vagy túl jó véleménnyel magadról.
Nos ha lógnak a melleid, akkor nem megfelelő a melltartód. Ezen változtass. Olyat vegyél, ami megemeli. Egy gond kilőve.
Mivel a combjaid szélesek, olyan felsőt vegyél, aminek van válla, az se baj ha annyira rövid az ujjrész, hogy széltében eláll kicsit a válladtól annak vonalába. Így egyensúlyba hozhatod a comboddal a felső szélességet.
Egy alakformáló bugyi a hasad eltüntetésére jó megoldás lehet, így a felsőd a melltartóval és a "lapos" hassal lehet szűkebb, nem kell a zsák.
Mivel térdtől lefele vagy elégedett, hord szoknyát. A széles combon a nadrág nem az igazi. A szoknya érjen picit a térd fölé, valamint legyen "A" vonalú.
EZ most komoly?! :D
75 kg-ról úgy beszélsz mintha 125 kg lenne!! :D
Szerintem nem egy orbitális nagy súly. Nyilván ízlés kérdés...
Plus size modelről hallottál már? Szerintem ilyen oldalakon találsz jó tanácsokat minden téren!
(Talán még az önérzeted is jobb lesz! ;) )
Nem utálom a testem, csak fejfájást okoz néha, ha csinosan akarok öltözni.
Lefogyni nem könnyű, és minimum fél év lenne leadni 15 kg-ot, éa addig is csinos szeretnék lenni.
Általában a lengés változatok és a mintásak a jó ruhák Neked.
A lengés azért jó, mert nem feszül, mégis jól mutat és lehet bármilyen megoldást kapni, pl elegánsakat is.
A minta optikailag tud csalni, amiben csinosabbnak tűnhetsz, DE vigyázni kell ezekkel, valamelyik pont hogy az ellenkezőjét válthatja ki. Pl a hullámos vonal jó, de az egyenes vonalak nem mindig előnyösek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!