Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kaptam egy 4g-s de teljesen...

Kaptam egy 4g-s de teljesen új ipod nanot, tökjó meg minden, de eddig SE-telóról halgattam a zenét és annak a fülese ugye ilyen csiptetős és hátul elvezetős volt, ennek meg ilyen sima egyszercsak kettéválós van, hogykéne hordani?

Figyelt kérdés
csak mert így elöl simán lelógatva ruha alatt nem vmi jó(sztem bénán néz ki), meg néha be is szorul, és félek h egy idő után elszakad:S nem tudtok vmi jó módszert arra hogy kényelmes legyen a viselése és ugyanakkor dekoratív is? [link] ez pl nagyon béna megoldás lenne? kabáton kívülről elvezetni a vezetéket és mondjuk kabát/gatyazsebben tárolni a készüléket magát? ilyen távirányítószerűségem nincsen hozzá szóval számváltáskor mindig elő kell vennem ha albumok közt/előadók közt kell váltani, szóval erre a két zsebre gondoltam használhatóság szempontjából.
2009. dec. 29. 04:25
 1/1 anonim ***** válasza:
vezesd el kint, és tedd bele a zsebedbe. ott számot váltani is könnyen tudsz miközben mész.
2009. dec. 29. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!