Az ateistáktól kérdezném: ti tényleg úgy gondoljátok, hogy ez az egész világegyetem, benne a Föld az összes törvényrendszerével és teremtményével önmagától lett? Egyszercsak fogták magukat, létrejöttek és irányítják magukat?
Én is úgy látom, hogy még egyszerű szerkentyűk se jönnek létre szerencsés véletlenek sorozatából, marhára bonyolultak meg (sejt) sokkal több és sokkal szerencsésebb véletlen után létrejönnek? Na jó, legyen úgy.
Aztán fejlődnek is. Sokat. Differenciálódnak, és szelektálódnak, ez oké. Egy szóval: alkalmazkodnak a körülményeikhez, szépen lassan, és ha szerencsés a populáció, akkor túléli annyi, amennyi a fennmaradásához kell.
Azért ebből még nemigen lesz új faj. Nem tudom, mennyire vannak tisztában az ateizmus mellett állást foglalók azzal, hogy mégis mekkora a különbség két igen közelinek számító faj között is? Azzal esetleg, hogy genetikailag köztes faj gyakorlatilag nincs?
És ha nem Isten, nem evolúció, akkor mi?
az élet nem oka a természet folyamatainak hanem kovetkezmenye. En akkor a hivoktol kerdezem: ha nem tudjatok elkepzelni azt a pontot ahol a kémiai kolcsonhatasokbol kialakul a biologia a legelso egysejtűek formájában akkor az Istenetek létezéset hogyan,
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!