Egyszercsak elsötétült a képernyőm és megszűnt a zúgás, most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam a gépemet és éppen interneteztem amikor egyszer csak elsötétült minden és akármit csinálok nem történik semmi, ki-be kapcsolgatom a monitort de nem történik semmi, a zúgás abbamaradt, nem világít semmi lécci segítsetek!!!2011. nov. 1. 19:33
1/7 anonim válasza:
Bocs, lehet hogy hülyeség de próbáltad már megnyomni a nagy gombot a gépházon?
2/7 A kérdező kommentje:
Uhhh jaa hogy attól kapcsolódik be?? Akkor bocs, ezt nem tudtam, csak eddig mindent a tesóm csinált mert ő többet tud mint én, megnyomtam és világít, szóval köszi!
2011. nov. 1. 19:39
3/7 anonim válasza:
Szia.
Milyen gép ? A ventilátorok pörögnek ?
4/7 anonim válasza:
holnap reggel kinyit az a szaküzlet, ahol a gépet vettétek és szépen visszaviszitek 72 órás csere....
(vszínű, hogy a tápegység halt meg)
nem ment ki a lakásbizti azon az ágon ahol a gép van, nézd meg egy íróasztali lámpával, hogy a dugaljban van e feszültség, mielőtt vissza viszitek...)
5/7 anonim válasza:
Kérdezőhöz...
Na, NE! (ez fájt....!)
6/7 anonim válasza:
Na ne. Ilyen béna nem lehetsz.
Alighanem
7/7 anonim válasza:
Tegnap kaptad? Létezik az úgynevezett 72 órás csere, amikor a bolt köteles vita nélkül másik gépet adni. Már ha boltból származik, még akkor is kötelesek, ha használt volt. Az más, ha kéz alatt vetted, vidd szervízbe. Valószínűleg rossz vagy gyenge a táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!