Stefan12 kérdése:
Hogyan legyek menő?
Figyelt kérdés
Egy iskolai darabban én játszom a nagy menőt, de totál stréber vagyok és nem tudom hogyan bujjak bele a szerepembe!2014. máj. 14. 19:26
11/17 A kérdező kommentje:
Jólvan zsenikém!
2014. máj. 17. 09:01
12/17 anonim válasza:
Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy valaki tudjon helyesen írni. Oltári nagy stréber lehetsz, ha nyelvtanból bukdácsolsz.
13/17 anonim válasza:
nem kell foglalkozni a sok nyelvtannácival
ha most játszódik a darab akkor a klasszikus bőrkabát napszemcsi mindig jól jöhet
és mindenkivel legyél nyegle, lekezelő
de öltözhetsz úgy mint csőgatya, magasszárú supra cipő, fullcap, kapucnis póló
lényeg legyél magadtól elájulva, mindenki más hülye
14/17 anonim válasza:
de az is jó, ha úgy öltözöl mint egy tinisztár
15/17 anonim válasza:
jó lenne ha egyesek a kérdésre válaszolnának és nem a hejesírással foglalkoznának!
16/17 A kérdező kommentje:
Rendben bőrkabátom van, és húzzok egy sapkát, meg kell napszemcsi is azt mondták, tehát azt is húzok!
Csukám van úgy, h azzal nem lesz gond! :))
2014. máj. 19. 20:19
17/17 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönöm a segítséget! :))
2014. máj. 19. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!