SOS! Hogy legyek csinos ugy ha anyám nem engedi a nekem tetsző menő ruhákat megvenni?
Helyes, jól teszi anyukád, fogalmad sincs a pénzről, az értékéről, meg lehet hogy drága is amik neked tetszenek, egy felnőtt azért csak jobban látja mi illik egy 11 éveshez, azért mert te nagylánynak érzed magad, nem vagy az. Örülj neki, hogy anyukád nem veszi meg, nem hagyja hogy nevetségessé tedd magad mások előtt....
Én is túl éltem ezt, az én anyukám nagyon maradi stílusú, szóval te is túl fogod élni, főleg mert a mai szülők modern felfogásúak, nem ellened van, hanem érted !!!
Ja és ha nem nyafogsz neki folyton hogy ezt meg ezt vegye meg, még lehet hogy bele is egyezne 1-2 ruhába
23/N
Gyanítom, hogy nem csak az ára miatt nem veszi meg. Gondolom valami vadabb, idősebbeknek való cuccok tetszenek neked. Egyébként tudnál példát mondani, hogy mit nem kaphatsz meg?
Örülj, hogy ilyen anyukád van!
23L
Linkelj képet arról, milyen ruhára mondta anyukád, hogy nem kaphatod meg, aztán megmondjuk, jogos-e.
28 L
Mert mondjuk baromira nem mindegy, hogy mire vágyik a kislány: D kosarú, párducmintás csipkés míderre az Intimissimiből vagy egy Converse tornacipőre.
28 L
Igaz, nem nagylányos, hanem olyan korodbeli, de ez nekem sem tetszik. Más felirattal, szerintem belemennék a feliratos pólóba.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!