Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá ha párotok hobbijából kifolyólag egyfolytában csinos, neki tetsző lányokkal lenne kettesben?
fiúkkal és mondjuk kisgyermekekkel is foglalkozhatna,de mégis mindig csak lányokat fotóz
nem szeretek elmenni segíteni, mert olyannyira le vagy akkor sz*rva, mintha csak valami kellék lennék
féltékeny vagyok ez a bajom
tudom, hogy nem csinál semmi oylat velük, de sokszor m ondtam h fotózzon más korúakat meg neműeket neki is jobb lenne, mondta jó-jó de sose találok megfelelőt én mrá ajánlottam neki százat mégse lett belőle soha semmi.
de nem csak ez a bajom:D hanem hogy sose mondja, hogy szeret vagy hogy mit érez irántam pedig nekem az kéne
Féltékenységet hogy foghatnám vissza? Ilyen típus vagyok, eddig nem is tudtam magamról de most nagyon előjött
meg az is zavar ezzel kapcsolatban, hogy lányokat fotózni fel tud kelni hajnalban meg elmenni 3 várossal odébb
de akkor húzza a száját ha elém kell jönnie 2 utcát este mikor megyek át
igen, de ő i smondta hogy jó lenne fotózni gyerekeket vagy férfiakat, de erre eddig nem került sor
mindig csak a csinos lányok elég egyhangú fotós szerintem aki csak 20-25 közötti szép lányokat fotóz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!