Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok hozzá ha párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá ha párotok hobbijából kifolyólag egyfolytában csinos, neki tetsző lányokkal lenne kettesben?

Figyelt kérdés

fiúkkal és mondjuk kisgyermekekkel is foglalkozhatna,de mégis mindig csak lányokat fotóz

nem szeretek elmenni segíteni, mert olyannyira le vagy akkor sz*rva, mintha csak valami kellék lennék

féltékeny vagyok ez a bajom

2012. dec. 1. 20:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Háááát, szerintem érthető, hogy nem 60-70 év körüli "lyánykákat" fotózgat...:)
2012. dec. 16. 20:11
 12/15 A kérdező kommentje:

idősekről is lehet szép képeket csinálni

de értem mit mondasz

de gyerekek meg a férfiak is jó téma ha mr emberekről van szó, kell a változatosság nem?

2012. dec. 16. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Változatos az, ha nem egy nőt fotóz...
2012. dec. 16. 23:10
 14/15 A kérdező kommentje:
látom mindenki ellenem van, azaz nem ért velem egyet
2012. dec. 18. 21:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem ellened vagyunk, csak nem értünk téged, mikor tudod te is, mi a helyzet (amiket mi is mondunk neked), és féltékeny is vagy (gondolom, nem ok nélkül).
2012. dec. 22. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!