Stefan12 kérdése:
Hogyan legyek menő?
Figyelt kérdés
Egy iskolai darabban én játszom a nagy menőt, de totál stréber vagyok és nem tudom hogyan bujjak bele a szerepembe!2014. máj. 14. 19:26
1/17 anonim válasza:
Ha nem tudsz színészkedni, szerepet játszani, akkor minek jelentkezel ilyen feladatra?
2/17 anonim válasza:
te meg minek válaszolsz ha nem tudsz/akarsz segíteni?
mi vagy te, tanár?
meliyik korban játszódik?
3/17 anonim válasza:
Próbálj meg elrugaszkodni a "stréber" énedtől és mond magadba,hogy megtudod csinálni. Valahol biztos ott rejtőzik benned ez a "menő én" de ha mégsem akkor fogd fel úgy,hogy kit érdekel? megmutatom mindenkinek,hogy én ilyen is tudok lenni! Csak hajrá!
4/17 anonim válasza:
próbalj meg lazítani, nem másoknak megfelelni, elengedni magad :-). menni fog. mindenki tud laza lenni.
5/17 anonim válasza:
még egyszer megkérdezem, melyik korban, hányas években játszódik a darab?
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást!
A kor az most van!
Meg próbálom akk elhagyni a stréberséget és ha nem sikerül akk sikerülni fog legkőzelebb!
2014. máj. 16. 14:31
7/17 A kérdező kommentje:
És meg próbálok lazitani! :))
2014. máj. 16. 16:39
8/17 anonim válasza:
Meg helyesen írni is megpróbálhatnál......
9/17 A kérdező kommentje:
Nem az én hibám, a telefon folyton ki javít, és van mikor úgy javít ki, h rossz! :p
2014. máj. 16. 18:05
10/17 anonim válasza:
A telefon nem javítja ki az egybe és különírást, nagyon sz.r kifogás. Lapozgasd inkább a helyesírási szótárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!