Most a garanciát sem tudom érvényesíteni, "anyám megöl"?
Zsír új cipőmre haverom rálépett,egy darabon lejött a bőr rész.Így már nem él a garancia sem?Baromkodásból lett hibás a cipő,nem a minősége miatt.Meg sem merem mondani muternak.
Vissza lehet vinni a cipőt?
Kiskorú haverod tetteiért a szülei anyagilag is felelősek. Hajtsátok be rajtuk!
Egyébként valóban csak a rendeltetésszerű használatból eredő hibák miatt lehet reklamálni. Az, hogy ráléptek, nem rendeltetésszerű.
A haverod egy pötsch. Adja meg az árát.
Mondjuk a cipő sem lehet túl jó minőségű, ha egy ilyen rálépéstől szétjön. Mondjuk ez attól is függ milyen cipő.
amúgy nekem az a természetes, hogy aki tönkrevágja bármilyen cuccomat, azon behajtom az anyagi kárt. Főleg ha gari nem jöhet szóba.
De nem ez a felelősség vállalás? Ha tönkreteszek valamit, akkor megtérítem a kárt, és vica-versa
Most ezen mit nem lehet a szülőnek megmondani? Ha nem te tehetsz róla, akkor úgyse te leszel a hibás, sőt szülői hatással az a kis cipőtaposgáló kölyök is be fogja látni, hogy nem lehet csak úgy mások holmiját tönkretenni. Fizettessétek ki vele vagy a szüleivel.
Másrészt, nekem a kínai cipőim is jobban bírják mint a tiéd, a drágákról nem is beszélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!