Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most a garanciát sem tudom...

Most a garanciát sem tudom érvényesíteni, "anyám megöl"?

Figyelt kérdés

Zsír új cipőmre haverom rálépett,egy darabon lejött a bőr rész.Így már nem él a garancia sem?Baromkodásból lett hibás a cipő,nem a minősége miatt.Meg sem merem mondani muternak.

Vissza lehet vinni a cipőt?

2014. máj. 12. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Kiskorú haverod tetteiért a szülei anyagilag is felelősek. Hajtsátok be rajtuk!

Egyébként valóban csak a rendeltetésszerű használatból eredő hibák miatt lehet reklamálni. Az, hogy ráléptek, nem rendeltetésszerű.

2014. máj. 12. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha jó erősen rálépett a lábadra, akkor valószínű nem gyártási hiba miatt jött szét, így nincs garancia sem
2014. máj. 12. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:

A haverod egy pötsch. Adja meg az árát.

Mondjuk a cipő sem lehet túl jó minőségű, ha egy ilyen rálépéstől szétjön. Mondjuk ez attól is függ milyen cipő.

2014. máj. 12. 14:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Memphis bőrcipő(utcai sport cipő)6490-ért vette anyám .Deichmanban
2014. máj. 12. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Fizesse akkor ki, ha baromkodni van esze.
2014. máj. 12. 15:55
 6/7 anonim ***** válasza:

amúgy nekem az a természetes, hogy aki tönkrevágja bármilyen cuccomat, azon behajtom az anyagi kárt. Főleg ha gari nem jöhet szóba.

De nem ez a felelősség vállalás? Ha tönkreteszek valamit, akkor megtérítem a kárt, és vica-versa

Most ezen mit nem lehet a szülőnek megmondani? Ha nem te tehetsz róla, akkor úgyse te leszel a hibás, sőt szülői hatással az a kis cipőtaposgáló kölyök is be fogja látni, hogy nem lehet csak úgy mások holmiját tönkretenni. Fizettessétek ki vele vagy a szüleivel.

Másrészt, nekem a kínai cipőim is jobban bírják mint a tiéd, a drágákról nem is beszélve...

2014. máj. 12. 20:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Hello!Anyám beszélt anyjával,még ő háborog,hogy hangyf.sz.yi hiba miatt dumálunk.
2014. máj. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!