Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy anyám nem...

Miért van az, hogy anyám nem fogad el úgy ahogy vagyok?

Figyelt kérdés

nem engedi,hogy olyan ruhát vegyek magamnak a saját pénzemből ami nekem tetszik (megdolgoztam azért a pénzért!),mert neki nem tetszik,ha én katonai bakancsot,terepmintás felsőt,akarok hordani...

Zavarja,hogy én rocker vagyok,pedig mindig fejhallgatón hallgatom,zavarja,hogy eljárok a haverokkal koncertekre,zavarja minden olyan,ami nekem tetszik...

pedig viszonylag jó tanuló vagyok,nem vagyok az a balhés gyerek,meg akarja szabni,hogy miben higgyek és miben ne...

jó,nem az életem legnagyobb problémája,de szeretném tudni,hogy miért van ez. 14/F

2014. febr. 1. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyilván félt és nagyon rossz előítélettel van a rockerekről. Mindkettőtöknek engedni kell egy picit, én is azt tettem anno, főleg a hajammal: Színesre akartam festeni, de anyukámnak nagyon nem tetszett az ötlet így csak az oldalt felnyírt rész lett színes. Vagy amikor 14 évesen septumot szerettem volna, anyu kiakadt, ezért két évig hagytam, most tavasszal szeretném sorra keríteni.

Szóval kiegyezhetnétek sötét gatyában, katonai bakancsban (nem abban a mindenbíró acélbetkósban, ha nagyon ellenkezik), katonai felsőkben, de inkább picit "finomabban".

Az ellen úgyse tehet semmit, hogy rocker vagy, idővel majd elfogadja. A koncertekhez lehet fiatalnak tart, de majd idővel az is megoldódik.

Annak meg örüljön, hogy nem vagy balhés, és semmi köze ahhoz, hogy miben hiszel. Meg vagyok keresztelve, de sose voltam templomba azóta, elmondták nekem az ő vallásuk szerinti dolgot, de amikor a sulink vallásos lett kételkedni kezdtem benne, mára meg már nem hiszek abban, amit a papok mondanak, elég zavaros :D Szerencsére anya elfogadja, mert érti, hogy nem az ő dolga.

2014. febr. 1. 20:02
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi :)

amúgy rendes igazi katonai bakancsot szeretnék :D

nem azt a divatosat,hanem olyan igazit

2014. febr. 1. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!! Nálam detto ugyanez van.... ..tök tré.....:(
2014. febr. 11. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!