Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyám miért nem engedi hogy...

Anyám miért nem engedi hogy Ossianos és ilyen pólókban járjak?

Figyelt kérdés
Szánalmas hogy nem járhatok ilyen pólókban!13/F

2014. márc. 18. 18:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
26%

1. Nem értelemes a kérdés.

2. Szar a banda

2014. márc. 18. 18:59
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem akarja hogy a kisfia ilyen kis "lázadó" legyen. :D Amúgy 13 évesen tényleg nem vagy még lemaradva semmiről. :D
2014. márc. 18. 19:36
 3/18 anonim ***** válasza:
12%
Mert jó a zenei ízlése.
2014. márc. 18. 20:19
 4/18 anonim ***** válasza:

Kitalált egy vallást ami tiltja, vagy esetleg drága, és nem akar hozzájárulni a vételéhez?

:)

2014. márc. 18. 20:26
 5/18 A kérdező kommentje:
Én veszem :) Amúgy meg aki negatív választ ad az !!!B*SSZA MEG!!!!
2014. márc. 18. 21:32
 6/18 anonim ***** válasza:

Mikor én 14 voltam nekem sem szerette ezeket a pólókat, és tényleg nem is adott rá pénzt ha tudta hogy ilyen stílusú dolgokat akarok venni. Szerintem a tiltás csak még jobban csábít, meg gondolom rosszul esik hogy nem támogatja azt amit te szeretsz. Annyit tudsz csinálni hogy elmondod neki hogy te most ezt szereted és nem érzed jól magad másféle ruhákban. Vagy megérti, vagy marad ez a helyzet.

Egyébként konkrétan válaszolva a kérdésedre, én sosem jöttem rá hogy nekem miért nem engedte annak idején.. talán szégyellte vagy nem tudom.

23/L

2014. márc. 19. 12:58
 7/18 anonim ***** válasza:

Először is az ossian az igen is jó banda!!! (még szerintem is, pedig az én ízlésem az...)

Kérdező: szerintem az a szánalmas, hogy így teszed fel a kérdést, és ha valaki neked nem tetsző választ ad, rögtön leugatod...

Egyébként meg erre a kérdésre nincs normális válasz, tőle kérdezd meg...A tippjeim: nem szereti a bandát, vagy a legjobb szülői indoklás: "csak mert én azt mondtam"...

Rá kell hagyni az ilyet...Te meg majd kinövöd, ha nem akkor meg anyád úgyis megszokja, de szerintem semmi baj nincs az ő felfogásával, és még meg is értem valahol (engem is folyton visszafogtak mindenben, de én azért néhány pólónál komolyabban lázadtam...ezért érezték úgy hogy drasztikusabb módszerekkel kell betörni...hát nem jött be...)

Amúgy a rockert nem a póló teszi, viszont egy pólót úgy felvenni, hogy nem ismered az előadót (mert a kérdésedből az jött le, hogy csak lázadási eszköz a ruha), nagyon gáz...

2014. márc. 19. 17:47
 8/18 A kérdező kommentje:
Fiatalon ő is rocker volt de ma már a gépzajokat hallgatja mint minden más ember ...Én NEM meg sokan mások!Csak rockot hallgatok!De megengedte hogy legyen,Ossian,Akela...stb :) Válaszok még jöhetnek!
2014. márc. 19. 18:23
 9/18 A kérdező kommentje:

Amúgy nem "lázadásból" hordom...Rocker vagyok rockot hallgatok és az is maradok!Nemzeti Rock mindörökké/csak!

Szebb jövőt!

2014. márc. 19. 18:30
 10/18 anonim ***** válasza:
21%
"Szebb jövőt!" 13 évesen? A Jobbiknak az a pechje, hogy a rajongóik zöme tizenévesekből áll. Szerencse, hogy mire betöltik a 18at, sokan kinőnek a hülyeségből.
2014. márc. 19. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!