Anyám miért nem engedi hogy Ossianos és ilyen pólókban járjak?
Kérdezd meg őt. A kérdés elolvasása után arra tippeltem volna, hogy mint a legtöbb szülőnek, neki sincs fogalma sem arról, mi is az ami a gyerek pólóján van. De ha anyukád is hallgatott rockot, akkor valószínűleg tisztában van ezzel. Nálunk a tájékozatlanság volt a probléma anno, aztán szépen kiműveltük anyut metálból :D most már tudja, hogy melyik ,,zaj" melyik zenekar műve és azt is, hogy melyik póló melyik zenekarhoz tartozik.
De így hogy tényleg ismeri, talán az lehet a probléma, hogy érvényesíteni szeretnéd az akaratodat. A szülők néha nehezen fogadják el, hogy a gyerekük már kamaszodik, ezért azt hiszik, hogy ha meggátolják abban hogy külsőségekben kamasszá váljon (saját ízlés szerinti öltözködés, haj, smink) akkor tovább a kicsi fiuk/lányuk marad. Lehet hogy nem is a pólókkal van baja, hanem az zavarja, hogy -ha még az elején is vagy- de ráléptél a felnőtté válás útjára. Tényleg érdemes lenne beszélni vele.
Üdv, Tulinen =)
aaki az Ossain-t fikázza az valószinű hogy nem hallott életében még értelmes és valamit mondó ZENÉT!!! nem tudom ti mit hallgattok dzsusztin bíbőrt vagy nemtudom de igen nagy primitívek vagytok ez a válaszokból is kiderül. az egynapos sztárokra veritek magatokat, ti is mind ugyanolyan csirák lesztek mint hagy ne soroljam.
kérdező: kérdésedre válaszolva muterodnak izlésficama van másra nemtudok gondolni az ossian se nem neonáci vagy más hitű zene de sorolhatnám a tankcsapdát is a TRB-t az aurórát. mert még ha egy rózsaszin pittbulosba járnál megérteném :). hordjad nyugottan majd megbékél muterod :)
Nehéz kérdés...pedig semmi durvának nevezhető sincs az Ossian-os pólókon (pl halálfej vagy hasonló). Lehet, hogy nagyon gyereknek tart ahhoz, hogy a saját zenei stílusod szerint öltözködj, és/vagy azt szeretné, hogy úgy öltözz, ahogy a veled egykorúak többsége. Én mondjuk 17 évesen vettem meg az első ilyen "rocker pólómat", az AC/DC-s volt, aztán egyébként nekem is mondta mindig anyám, hogy ne vegyek mindig fekete pólókat :D.
22/F
Nagy-Magyarországos is van...Bakancsom is
Én ilyenkor is full feketében vagyok...már régóta engedi
Köszönöm a válaszokat!
Ekkora shit poszt😂 Egy isten vagy kérdező
:DDD
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!