Melyiket vegyem föl esküvőre? Szerintetek? /kép/
Ez most komoly???
Egyik se esküvőkompatibilis. Mind túl kihívó. Kevésbé szolidan fogalmazva: rbancos.
1. nem nagyon látszik, 2. nagyon k_rvás, még buliba is, nem ám esküvőre, a 3. csak szimplán k_urvás.
Az esküvőn nem téged kell néznie mindenkinek, hanem a menyasszonyt! Nem illik túl kihívó, feltűnő ruhában menni.
1. nagyon jó választás. 2. túl nyárias ruha. 3. jó de nem esküvőre szerintem.
attól még mert szép és irigyek vagytok nem kéne r.bancozni egyszerre...szánalmas.
Egyet értek az előttem szólókkal. Ez mind nagyon ribis ruha...
Egy esküvőre nem illik ilyet felvenni. Értem én,hogy jól akarsz kinézni, de attól, hogy extra rövid, és csöcskidobós ruhákat veszel fel, nem leszel csinosabb, hanem csak k*rvásabb. Ha valaki dögös, az egy kevésbé merész ruhában is dögös lesz...
Válassz hosszabb fazont, és lehetőleg visszafogottabbat, elegánsabbat. Egy esküvő nem "kamionosok és k*rvák" buli.
Az elsőben olyan vagy mint egy ízlésficamos túlsült cigánylány, a második meg pont olyan mint amiben az útszéliek szoktak billegni.
Esküvőre nem illik ilyesmi, de szerintem ezt te is látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!