Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyiket vegyem föl esküvőre?...

Melyiket vegyem föl esküvőre? Szerintetek? /kép/

Figyelt kérdés
[link] [link] [link]
2014. máj. 8. 12:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
31%
1.
2014. máj. 8. 12:41
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly???

Egyik se esküvőkompatibilis. Mind túl kihívó. Kevésbé szolidan fogalmazva: rbancos.

2014. máj. 8. 12:49
 3/24 A kérdező kommentje:
Rbancos? sajnálom ha igy gondolod!
2014. máj. 8. 12:51
 4/24 anonim ***** válasza:

1. nem nagyon látszik, 2. nagyon k_rvás, még buliba is, nem ám esküvőre, a 3. csak szimplán k_urvás.

Az esküvőn nem téged kell néznie mindenkinek, hanem a menyasszonyt! Nem illik túl kihívó, feltűnő ruhában menni.

2014. máj. 8. 12:52
 5/24 anonim ***** válasza:
8%

1. nagyon jó választás. 2. túl nyárias ruha. 3. jó de nem esküvőre szerintem.

attól még mert szép és irigyek vagytok nem kéne r.bancozni egyszerre...szánalmas.

2014. máj. 8. 13:04
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok irigy :) Tele van a szekrényem ruhákkal mindenféle alkalomra. De ezek nem esküvőre valók, hiába is gondoljátok azt. De hajrá! Mindenki azt húz fel, amit akar és úgy hozza magát kellemetlen helyzetbe, ahogy akarja.
2014. máj. 8. 13:06
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezek valóban nem esküvőre valók. Keress egy másik, szép A vonalú ruhát.
2014. máj. 8. 13:07
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik valami, akkor csak irigy lehetek? Érdekes hozzáállás. És nem őt rbancoztam, hanem a ruha rajta rbancos. Túl rövid és/vagy túl mélyen dekoltált.
2014. máj. 8. 13:12
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az előttem szólókkal. Ez mind nagyon ribis ruha...

Egy esküvőre nem illik ilyet felvenni. Értem én,hogy jól akarsz kinézni, de attól, hogy extra rövid, és csöcskidobós ruhákat veszel fel, nem leszel csinosabb, hanem csak k*rvásabb. Ha valaki dögös, az egy kevésbé merész ruhában is dögös lesz...

Válassz hosszabb fazont, és lehetőleg visszafogottabbat, elegánsabbat. Egy esküvő nem "kamionosok és k*rvák" buli.

2014. máj. 8. 13:23
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőben olyan vagy mint egy ízlésficamos túlsült cigánylány, a második meg pont olyan mint amiben az útszéliek szoktak billegni.

Esküvőre nem illik ilyesmi, de szerintem ezt te is látod.

2014. máj. 8. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!