Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokadik esküvőre milyen ruha, hol vegyem?
Szerény két tanús esküvő lenne, 42 évesek vagyunk. Virág mintás nyári ruha vagy sötét bordó kosztüm is jó? Vagy világos kosztüm legyen? Budapesten merre induljak ruhanézőbe?
Azt sem tudom még, csokor kötelező, vagy nyugodtan elhagyhatom?
a ti esküvőtök lenne?
mondjuk a virágmintás nem tartozik épp a legelegánsabb öltözékek közé. én kerülném.
vannak alkalmi ruha boltok. ott vennék ruhát.
hát szerintem a sötét bordót hagyd el, egy egyszerűbb, csinosabb akár nyári ruha jobban megteszi. egy kosztüm egy szép blúzzal,de ne bordó, világos, de ne fehér!
a csokor pedig szerintem egy szintén egyszerű, kicsike csokor legyen, csak jelzésértékűen... sokadik esküvőnél már nem az a lényeg.
legyetek elegánsak, de azért gondoljatok arra, hogy ez nem az első...
semmi nem kötelező, ill. kell, csak az a fontos h nektek jó legyen, egy szép kicsi, ízléses csokor a kedvenc virágaidból jól hangzik nem????
én ajánlom neked a dress boxot a pólus centerben és a westendben, igényes, szép ruhák normális áron
sok boldogságot!!!!!
szerintem menj bohócruhában. aki már sokadszorra megy férjhez, annak az lenne a legideálisabb öltözet.
én egyszer nem mennék férjhez, nemhogy sokadszorra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!