Lányok! Hány éves korotokban húztatok fel először magassarkút?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és van egy magassarkú csizmám. Tök jó lenne felvenni (nem suliba gondoltam, bár az osztálytársaim közül kivétel nélkül mindenkinek magassarkúja van) egy-egy alkalomra, de félek, hogy k*rvának titulálnának... Mert úgy érzem, hogy ez még korai, pedig tényleg jó lenne egyszer-kétszer felvenni. Ti hogy vagytok ezzel?2009. dec. 25. 21:28
21/23 évacica47 válasza:
14 éves vagyok és nekem is magassarkú volt a csizmám télen, de én abba jártam suliba. Mondjuk a suli nincs messze tőlünk.
Ha normálisank tudsz benne járni akkor nyugodatan felveheted...
22/23 anonim válasza:
13 éves vagyok, csak ünnepségekre veszek fel szép, ízléses, 3-4-5 centis magassarkút. Mindennapi használatra természetesen nem ajánlom az ilyesmit, hiszen nevetségesen néz ki, ha egy fiatal lányka mindennap magassarkúban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!