Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Hány éves korotokban...

Lányok! Hány éves korotokban húztatok fel először magassarkút?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és van egy magassarkú csizmám. Tök jó lenne felvenni (nem suliba gondoltam, bár az osztálytársaim közül kivétel nélkül mindenkinek magassarkúja van) egy-egy alkalomra, de félek, hogy k*rvának titulálnának... Mert úgy érzem, hogy ez még korai, pedig tényleg jó lenne egyszer-kétszer felvenni. Ti hogy vagytok ezzel?
2009. dec. 25. 21:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

dehogy néznének attól k*rvának! Ha normális cuccot veszel föl + a csizma, akkor senki se fog leszólni.

13L

2009. dec. 25. 21:35
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel nyugodtan, csak ne olyan ruhapárosítással tedd , amitől tényleg annak néznek. Én amúgy 14 évesen a felvételikre húztam fel.
2009. dec. 25. 21:47
 3/23 A kérdező kommentje:

Természetesen nem olyan ruhát húznék fel. Egyszerű (esetleg egy kicsit kivágottabb) pólóra és egy szürke farmernadrágra gondoltam :)

Így már kicsit nyugodtabb vagyok, köszönöm az eddigi válaszokat :)

2009. dec. 25. 22:08
 4/23 anonim ***** válasza:
44%

Én 13évesen :)

Most 15 vagyok, csak magassarkúim vannak, és nem érzem magam kúrvának..

Úgyhogy csak nyugodtan, hiszen nemvagy már olyan kislány :)

2009. dec. 25. 22:34
 5/23 anonim ***** válasza:
52%
Egyszer vettem fel ünnepségre azóta sem, mert rondának tartom ahogy csámpázik benne mindenki. Csak mások valahogy nem veszik észre magukon... emellett tönkreteszi a lábad ha gyakran hordod.
2009. dec. 25. 22:41
 6/23 anonim válasza:

én magassarkú őrült vagyok :D

kb már 5 évesen anyáéba totyogtam otthon :D

vedd fel nyugodtan, szép de nem kihívó ruhákkal és tuti csini leszel! ;)

2009. dec. 25. 23:43
 7/23 anonim ***** válasza:

18. szalagavató. azóta se hordok, csak ünnepségeken.

24L

2009. dec. 26. 01:00
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

én 13 évesen kezdtem, de csak kb amíg a tinikorszakom tartott addig tartottam ezeket a cipőket "menőnek". Ezeket a cipőket nőknek találták ki, nem kiscsajsziknak. ( ezt en vedd magadra:)) kb 20 éves koromtól hordok újra magassarkút, de csak középmagasat, ami tetszik.

ettől függetlenül szerintem simán felveheted, persze remélem nem 8-10 cm magas, mert az már gáz. Ha bírsz benne menni, akkor hordhatod, de ha bénázol benne akkor inkább ne mert nehogy beégj véletlenül.

amúgy vannak nagyon gusztustalan magassarkúk is amik egyáltalán nem illenek a tizenéves korosztályra, de persze simán találni ideillőket is.

esetleg ha linkelsz képet akkor tudok konkrét véleményt mondani:)

2009. dec. 26. 01:51
 9/23 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok: amúgy alkalomra simán jó a magassarkú, 14 évesen már felveheted.

iskolába(főleg ha már buszozol) nem biztos hogy a legkényelmesebb. :)

2009. dec. 26. 01:52
 10/23 anonim ***** válasza:
vedd fel nyugotan bárhova
2009. dec. 26. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!