Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Hány éves korotokban...

Lányok! Hány éves korotokban húztatok fel először magassarkút?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és van egy magassarkú csizmám. Tök jó lenne felvenni (nem suliba gondoltam, bár az osztálytársaim közül kivétel nélkül mindenkinek magassarkúja van) egy-egy alkalomra, de félek, hogy k*rvának titulálnának... Mert úgy érzem, hogy ez még korai, pedig tényleg jó lenne egyszer-kétszer felvenni. Ti hogy vagytok ezzel?
2009. dec. 25. 21:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
22%
dehogy néznek kurv@nak ugyan!13 éves korom óta csak magassarkút hordok és aki a csinos,elegáns nőkre azt mondja hogy kurv@,csupán azért mert mindig szépen néz ki,az irigy,ennyi:)
2009. dec. 26. 02:49
 12/23 anonim ***** válasza:
91%

Én még soha :D 20 vagyok.

Szerintem nekem nem való, én nem tudnék olyan kis tipegősen menni, 2percenként hasra esnék. Ráadásul a stílusom sem olyan.

Szerintem ha neked tetszik és tudsz benne normálisan járni és nálatok ilyenkor télen nincs tükörjég akkor vedd fel nyugodtan, nem ettől fognak k.rvának nézni.

2009. dec. 26. 09:32
 13/23 anonim ***** válasza:
96%

02.49-es...."csinos elegéns nőkre azt mondja, hogy..."

azért gondolkodjunk már. egy 13 éves mióta csinos elegáns NŐ? :D

magassarkús KISLÁNY. nekem ennyi jut róla az eszembe. mint amikor a kislányok otthon próbálgatják anyukájuk magassarkúit.

2009. dec. 26. 11:49
 14/23 anonim ***** válasza:
56%
11:49 tudod vannak olyan 13 éves lányok akik nagyon gyorsan nőlnek és fejlődnek ezért kinéznek már 15 évesnek is,de vannak olyanok akik nagyon lassan nőlnek és fejlődnek ezért ők kinéznek 11 évesnek is mostanában már a 13 éves lányok többsége igazán nőies nagylány szóval régebben mondjuk amikor szülők kicsik voltak pl.1975-ben akkor a lányok még 13 évesen mostani 10 éves KISlánynak feleltek meg.
2009. dec. 26. 15:02
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
csizmában nyugodtan hordj magassarkút, gondolom nem 12cm-es tűsarkúról van szó:)
2009. dec. 26. 16:04
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

A 2 éves lányom az én magassarkúimban billeg már, édes bennük nagyon :)

Amúgy ha sima farmerrel veszed fel akkor senki nem fog ribinek nézni.

Nem a csizmától fognak annak gondolni, hanem a többi ruha+ viselkedés számít...

2009. dec. 26. 17:56
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

sztem 14 évesen még ne, várj 3-4 évet. nem kell siettetni, ne vedd sértésnek, de sztem egy 14 éves lány elég viccesen néz ki magassarkúban, ráadásul még egy felnőtt is nehezen jár benne. lapostalpú cipőkből is irtó jókat lehet találni, én még azokat ajánlanám. én 18 évesen kb.

üdv: 21/l

2009. dec. 26. 19:18
 18/23 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Én 7. végére kaptam egy szép magassarkút, zászlós voltam :)

Aztán 14. szülinapomra kikönyörögtem egy szép magassarkú csizmát :) Csak "laza" délutáni órákra mentem vissza benne...

Majd 8. végén már magas szandiban mentem, azóta pedig szinte csak magassarkút veszek fel!

Mondjuk ha Páromhoz megyek (kb. 1 km-re lakik tőlem) akkor nem húzok azt...

18L

2009. dec. 27. 00:14
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

15.02-es: "vannak olyan 13 éves lányok akik nagyon gyorsan nőlnek és fejlődnek ezért kinéznek már 15 évesnek is"

igen a 15 éves azmár télleg IGAZI NŐ...:D:D:D

2009. dec. 27. 00:17
 20/23 anonim ***** válasza:

Én 13 évesen, de akkor csak ünnepségekre stb.

Most 14 vagyok, és 70%ban magassarkút húzok, senki sem néz k*vának.

2009. dec. 27. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!