Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, milyen a stílusotok?

Csajok, milyen a stílusotok?

Figyelt kérdés
Pl. sportos, vintage, elegáns? Hol vásároltok, miket hordtok? Milyen a sminketek, hajatok, körmötök?
2014. ápr. 27. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem inkább sportos. A Plaza-ban szoktam vásrolni, de mindig a márkás cuccokat: Nike, Adidas, Gucci stb. Ahajam kontyban van vagy kiengedve, körmöm natúr
2014. ápr. 27. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos, inkább nőies, de nem öltözök ki minden nap. Általában nadrágot hordok, plusz pólót/blúzt, ha hidegebb van, akkor fölé blézert, ballonkabátot, vagy csinosabb kardigánt veszek. Szeretem a sálakat (télen, ősszel), nyáron meg a széles karimájú kalapokat. Ja, és a nyári melegben kb 99%-ban szoknyát/ruhát hordok, általában hosszú, lenge anyagút. Cipőből nagyjából mindenfélém van, kivéve a tornacipőt és a bakancsot (edzőcipőt pedig csak túrára/sportolásra használok)

Smink: korrektor, púder, szempillaspirál, pirosító, rúzs/ajakceruza/ajakápoló

Haj: hosszú hullámos hajam van, szeretem a fonatokat, kontyokat, de leengedve is sokszor hordom

Köröm: rövidre reszelt, max átlátszó lakkal festett

2014. ápr. 27. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem sorolom kategóriákba... Többféle keveréke. Van hogy csak elegáns egyberuhákat hordok van hogy keverem a sportosat az elegánssal, egy csini egyberuhához veszek fel egy farmerdzsekit. Van hogy piros gatyát húzok amibe betűröm a pólót és rá a farmer stb. Legtöbbször magassarkút hordok, a körmöm színe általában natúr-bézs, de ha extrémebb színek vannak rajtam akkor hozzáfestem (piros gatyához piros köröm). A sminkem tök natúr - alapozó szempillaspirál néha szemceruza, vagy egy kis barna szemhéjpúder (kb olyan mintha nem lenne rajtam semmi de mégis jobb az összhatás). A hajam vagy kiengedve hordom, vagy lófarokba vagy egy csattal így felkontyolom.

Legtöbbször turiban vásárolok, már nem látom értelmét annyi pénzt kiadni random ruhákra. Pár frizurát szeretnék megtanulni, mert annak ellenére hogy baromi hosszú a hajam és a lehetőségek tárháza végtelen, nem nagyon tudok vele mit kezdeni (nem tudok fonni, vagy normális kontyot csinálni stb.)

2014. ápr. 27. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Lazább. Általában farmert vagy csőnadrágot hordok tornacipővel és pólóval. A New Yorker a kedvencem, de szeretem pl. a Pimkie-t, a Zarát. A sminkem természetes, bézs színekkel emel ki a szemem(meg persze szempillaspirállal), a számra is halvány rúzst rakok. A hajam leginkább kiengedve hordom csak az első tincseket csatolom hátra. Néha lófarok vagy konty is van. A körmömön mindig van valamilyen lakk, legtöbbször élénkebb színű.

Az a "baj", hogy 18 vagyok, és mindenki szerint ki kéne lassan nőnöm ezt a tinis öltözködést. De én ugyanúgy utálom a szoknyát, a leggingset, vagy a magassarkút mint eddig.

2014. ápr. 27. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:
24%

A legtöbbnek ízléstelen.

20/f

2014. ápr. 27. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem engem sem lehetne egy ilyen címszó alá besorolni.

Ősszel és tavasszal ballonkabátot esetleg farmerdzsekit szeretek hordani valamilyen sállal. Amikor hűvösebb van kardigánt (elegánsabb,gombolós fajta) vagy kötött pulcsikat szoktam viselni. Szoknyát inkább nyáron hordok,suliba pedig farmert.

Nyáron inkább szandált esetleg ballerinacipőt szoktam felvenni,de iskolába a converse mellett döntök.

Most nyáron egyszerűbb ujjatlan felsőket szoknyával vagy rövidnadrággal hordok.

A körmöm általában 'nude'(azaz halvány,pasztell rózsaszines,barnás,bész) színű, szerintem ez nagyon szép, de tetszenek a más fajta paszell színek is és a piros körömlakk is tud jól kinézni.

Általában valamilyen halvány (nude) szemhéjfestéket használok és szempillaspirált. Esetleg szemceruzát,néha szájfényt.

A hajamat kiengedve (begöndörítve vagy kivasalva - igaz nem nagyon tartja meg ha kiegyenesítem) szeretem vagy kontyba fogva szoktam hordani. Néha összefogom copfba,de nem szeretem így, mert magas homlokom van és szerintem nem áll jól. :)

14/L

2014. jún. 16. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!