Csajok! Ezek a ruhaboltok jók?
Nem kell más boltot ajánlani, turkálót sem. Eddig turikban vásároltam, és New Yorkerben (ez van a városunkban).
Szeretnék vásárolni jó kis cuccokat ezekben a boltokban: H&M, Zara, Mango. Honlapjukon néztem a kínálatot. Némelyiknek borsos az ára, tehát nem tudom, megéri-e, és hogy az aktuális kollekcióból bármelyik darab kibír-e több szezont!? Vagy épp a basic cuccok.
szerintem felesleges megvenni 2x annyiert azt ami szinte ugyanaz :) amugy en is New yorkerben szoktam legtobbszor vasarolni... csak nem mindegy hogy 15 ezerbol veszek egy aranygombos blezert vagy egy masik uzletben 2 blezert annyi valtozassal hogy ott feketek a gombok. Ugye erted?:) persze ez csak az en velemenyem. Sokan a markara mennek, de szerintem egy picivel se jobb pl a H&M mint a New Yorker. En newyorker parti vagyok :) sose csalodtam a ruhaikban es ha esszel vasarolunk akkor meg is eri. De mint mondom H&M es tarsaiban is meglehet talalni a neked tettszo darabot normal aron :)
Nezz be tobb helyre is es talald meg magad!:) az pedig hogy mi milyen szezonra jo, az is csak rajtad al. Sok sikert a vasarlashoz!:)
Ha gyakran jarsz ezekre a helyekre, akkot mindig kifoghatsz valami akciot. En volt, hogy 300Ftert vettem a NEw Yorkerbern toppokat. AMugy a Zara nem eri meg az arat, plusz nagyon oregasszonyos cuccok vannak ott. A new yorker nagyon arbarat, szoval oda megeri bemenni, mivel mindig vannak learazasok. H&M be szinte, viszont en a MAngot annyira nem szeretem, de ha neked ott tetszik valami, nyugodtan jarhatsz oda. Viszont a Zara-ba NE! Hidd el azon kivul, hogy draga nem eri meg az arat.
Ha esetleg valami meg erdekelne, irj nyugodtan,
21L
Hát azért egy Zara felső vagy blézer fazonát nem hasonlítanék össze egy kínaissal... Persze minőségben ugyanolyan vacak mint a kínai, de a kínain látszik, hogy az.
Egyébként a New Yorkerrel is az a baj, hogy rém ronda és gagyi hatást keltő cuccokkal van tele, irreálisan drágán. Az ár-érték arány enyhén szólva botrányos.
Ha ezek közül választani kell, akkor egyértelműen a H n M éri meg, de az meg túlzottan a tömegízlést célozza meg.
A Mango-t nem ismerem, ott még nem volta.
Szerintem a Zara nem éri meg az árát, a H&M meg nem tetszik. Persze utóbbi egyéni vélemény, de én eddig nem sok jó ruhát láttam ott.
Én a 4 közül a New Yorker-re szavaznék, szerintem az éri meg a legjobban. És nem (csak) kínai stílusú ruhák vannak ott, szerintem akad egész sok szép is. A kedvenc szoknyám is onnan van 3000-ért (vidám, de elegáns, imádom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!