Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Ezek a ruhaboltok jók?

Csajok! Ezek a ruhaboltok jók?

Figyelt kérdés

Nem kell más boltot ajánlani, turkálót sem. Eddig turikban vásároltam, és New Yorkerben (ez van a városunkban).

Szeretnék vásárolni jó kis cuccokat ezekben a boltokban: H&M, Zara, Mango. Honlapjukon néztem a kínálatot. Némelyiknek borsos az ára, tehát nem tudom, megéri-e, és hogy az aktuális kollekcióból bármelyik darab kibír-e több szezont!? Vagy épp a basic cuccok.

2014. ápr. 21. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül egyik sem nagy szám, de még mindig szebbek, kulturáltabbak mint a New Yorkeres cuccok. Teljes áron soha nem vennék Zara vagy Mango cuccokat, ezeket turiban veszem vagy csak leárazásokon, mert teljes pénzen egyértelműen nem éri meg. A legtöbb ruhám amúgy H n M-es, azok sem valami nagy számok minőségre, de elfogadható árúak. Jellemzően azok a cuccaim bírnak ki több szezont, amiért mélyen a zsebembe nyúltam, pl a 40 ezer ft-os csizmám. Ilyeneket érdemes venni, csak sajnos ritkán engedhetem meg magamnak.
2014. ápr. 21. 17:07
 2/7 anonim válasza:
46%

szerintem felesleges megvenni 2x annyiert azt ami szinte ugyanaz :) amugy en is New yorkerben szoktam legtobbszor vasarolni... csak nem mindegy hogy 15 ezerbol veszek egy aranygombos blezert vagy egy masik uzletben 2 blezert annyi valtozassal hogy ott feketek a gombok. Ugye erted?:) persze ez csak az en velemenyem. Sokan a markara mennek, de szerintem egy picivel se jobb pl a H&M mint a New Yorker. En newyorker parti vagyok :) sose csalodtam a ruhaikban es ha esszel vasarolunk akkor meg is eri. De mint mondom H&M es tarsaiban is meglehet talalni a neked tettszo darabot normal aron :)

Nezz be tobb helyre is es talald meg magad!:) az pedig hogy mi milyen szezonra jo, az is csak rajtad al. Sok sikert a vasarlashoz!:)

2014. ápr. 21. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:
csak megsúgom neked: az ilyen üzletekben is ugyan az van mint a kínaiban! az összes cuccom ilyen helyekről van és a turis jobban bírja...
2014. ápr. 21. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyakran jarsz ezekre a helyekre, akkot mindig kifoghatsz valami akciot. En volt, hogy 300Ftert vettem a NEw Yorkerbern toppokat. AMugy a Zara nem eri meg az arat, plusz nagyon oregasszonyos cuccok vannak ott. A new yorker nagyon arbarat, szoval oda megeri bemenni, mivel mindig vannak learazasok. H&M be szinte, viszont en a MAngot annyira nem szeretem, de ha neked ott tetszik valami, nyugodtan jarhatsz oda. Viszont a Zara-ba NE! Hidd el azon kivul, hogy draga nem eri meg az arat.

Ha esetleg valami meg erdekelne, irj nyugodtan,

21L

2014. ápr. 21. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát azért egy Zara felső vagy blézer fazonát nem hasonlítanék össze egy kínaissal... Persze minőségben ugyanolyan vacak mint a kínai, de a kínain látszik, hogy az.

Egyébként a New Yorkerrel is az a baj, hogy rém ronda és gagyi hatást keltő cuccokkal van tele, irreálisan drágán. Az ár-érték arány enyhén szólva botrányos.

Ha ezek közül választani kell, akkor egyértelműen a H n M éri meg, de az meg túlzottan a tömegízlést célozza meg.

2014. ápr. 21. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Egyébként a Zara nem öregasszonyos, csak neked tűnik annak, mert a New Yorker bazári stílusához vagy szokva. A Zara/Mango a tervezői márkák fazonát lopja, méghozzá iegnis jól. Nos, ez valakinek "öregasszonyos, valakinek szofisztikált, letisztult.
2014. ápr. 21. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:

A Mango-t nem ismerem, ott még nem volta.

Szerintem a Zara nem éri meg az árát, a H&M meg nem tetszik. Persze utóbbi egyéni vélemény, de én eddig nem sok jó ruhát láttam ott.

Én a 4 közül a New Yorker-re szavaznék, szerintem az éri meg a legjobban. És nem (csak) kínai stílusú ruhák vannak ott, szerintem akad egész sok szép is. A kedvenc szoknyám is onnan van 3000-ért (vidám, de elegáns, imádom).

2014. ápr. 23. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!