Srácok és csajok, szerintetek most akk mi a helyzet a trikóval?
Nem vagyok kigyúrt állat, viszont jó alakom van. Van kis hasam de tényleg elég kis semmiség, meg hát mellnél van még felesleg. Szóval én olyan duci és sovány között vagyok, már inkább duci de nem sok felesleggel (ez a fogalmazás...).
Nekem már 20 fok felett elég meleg van és kezdek ugye izzadni, és nem bánnám ha felvehetnék trikót, de nem tudom hogy mások mit szólnának. Én eléggé jól látom a hibáimat de nem tudom hogy erre más is felfigyel-e vagy egyáltalán nem, vagy azonnal észreveszi. És így most kicsit meg vagyok lőve ezzel a dologgal :/
És most nem tudom eldönteni hogy felvegyek-e vagy sem, mert ha megbámulnak az utcán akkor eléggé szar helyzetben vagyok, mert utálom :(
Ezt most mind azért írom mert pár napja is felvettem, és mászkáltam ugye a városban és elég sokan megnéztek, de nem tudom hogy azért mert ilyen alakom van, vagy mert nekik nem volt melegük és fura volt nekik hogy rajtam trikó van vagy akkor mi ?
Szóval srácok mi a véleményetek erről, vagy hogy kéne megoldani ?
Csajok szerintetek ez inkább már undorító, vagy nem azzal foglalkoztok hogy van-e valahol egy kis hiba az összképben ?
Tudjátok én eléggé meg vagyok most lőve, szóval kérlek őszintén :/
16/F
Jó alakod van? Már bocs, de a jó alakba nekem nem tartozik bele a zsíros has és mell :D :D :D A leírás alapján te nem a duci és sovány között vagy, hanem a duci és átlagos között, de inkább duci. Az meg semmiképpen sem jó alak. És nem, a trikó egy jó alakon is gáz... Lehet venni vékony pólót, lehet venni papírvékony anyagból készült nyári inget is, aminek rövid az ujja és még a trikónál is szellősebb az anyaga. Felejtsd el a trikót. Majd akkor hordhatod, ha szemetet szedsz az út szélén.
24/n
Ha ennyire zavar és figyeled, hogy mások megnéznek/mit gondolnak rólad, akkor én a helyedben hanyagolnám erre a nyárra, mert úgy sem fogsz tudni gátlások nélkül végigmenni benne az utcán, és csak rosszul fogod magad érezni. A jövő nyárra már azt a felesleget is le fogod tudni dolgozni a hasadról meg a melledről.
Az első válaszolónak nem tudom miért ez a véleménye, talán a hagyományos "magyar" trikóra gondol. Azt én sem ajánlom, de az olyan tank topok, amiknek mélyebb a nyakuk, vékonyabb a pántjuk, jól néznek ki, persze tudni kell őket viselni.
Ilyenre gondolok.
19/f
Amit az előző linkelt az szerintem ciki, akár ki vagy dolgozva akár nem. Különösen ha még a mellszőr is kilóg...
Ez pl. egy átlag srác, trikóban, szerintem normálisan néz ki.
Szerintem meg tök jó a fiú,vagyis a trikó az első linken ;)
17l
:/ Hát rendben. Akkor majd jövőre.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!