Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Maggie's használtruha...

GS0102 kérdése:

A Maggie's használtruha lánccal mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Néztem googleban, de semmi érdemleges információt nem ad ki, telefonszámot üzletekhez egyáltalán nem találtam. Viszont olyat igen, hogy felszámolták volna?!

Életem első legjobb turkálása ott volt, sajnálnám ha bezártak volna....

2014. ápr. 4. 13:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Honlapjuk nincs tudtommal, de két üzletük biztosan van, az egyik a Margit körút és a Horvát utca sarkán (nem messze onnan ahol a régi üzlet valóban bezárt), illetve a Teréz körúton a Nyugati és az Oktogon között kb félúton, a pályaudvar oldalán. Az előbbi kilós, utóbbi darabáras, az kicsit drágább de mindkettő nagyon jó. Nekem van egy olyan érzésem hogy ez nem teljesen ugyanaz a cég, mert a régi az Maggie's London volt ez meg csak simán Maggie's, de a design igen hasonló.
2014. ápr. 4. 14:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Jövő héten megnézem, ha azt mondod, hogy tényleg ott vannak. :)
2014. máj. 16. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!