Mi a helyzet a kígyó (piton) mintás ruhákkal?
Szoknya, nadrág, ing stb szerintem a viselője szexet akar, lehetőleg még aznap este. Az egyik húgom amikor nagyon be volt indulva mindig ilyen cuccba ment discoba. (1999).
És mit látok most (2012) egy pasi divatguru folyton kígyómintás ingbe van egy ausztrál valóságsóban! Szeritetek jó a kigyó ha valaki vonzónak akat tűnni??
:D Ez aranyos.
Nem hiszem hogy bármilyen minta viselésével az emberek azt akarnák kifejezni hogy szexelni akarnak. :)
Ilyen nincs. Nekem is van kígyómintás ruhám, amit ha felveszek, nem akarok szexelni.
Figyelj, a ruha és mintája egyáltalán nem jelent semmit. Az EMBER, a ruha VISELŐJE adhat olyan jeleket, melyekből a férfi/nő arra következtethet hogy a másik kapható rá... (testbeszéd, szemezés, kacérkodás, stb)
Szerintem egy "dugj meg bébi" pólóban feszítő lány sem feltételen akarja hogy megdugják. :D Hisz az csak egy póló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!