Csajok! Egy kis segítséget?
Benéztem a Deichmann-ba nagyon megtetszettek a cipők nem is egy. A segítségeteket kérném hogy melyiket válasszam.
A balerinák közül ezek:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Köröm cipők közül:
1. [link]
2. [link]
A körömcipőt mikor tudnám hordani most tavasszal is vagy csak ősszel? Amúgy balerinám van csak masnis/elegánsabb változatban és nem sportosban. Egyáltalán jól néznek ki?
a balerinak bocs de nekem nem tetszenek de nem is nekem kell tetszedjen hanem neked :)
2. [link]
ez vagany :)
de azt a szint valazd amekhez vannak kiegeszitoid :)
Ezek a körömcipők őszre valók inkább, nem tavasziasak egyáltalán. Amúgy jól néznek ki, de nem sokmindenhez tudod felvenni, bár nemtudom miket hordasz. Egy szűk farmerrel jól mutatnak nagyon, de mondjuk egy bővebb szárú gatyával vagy szoknyával már nagyon tré.
A balerinacipő egyáltalán nem az én stílusom, ezek főleg nem, de máson el tudnom képzelni, de szerintem az első néz ki legjobban.
Szerintem balerina: 3
köröm cipő: 1
nekem egyáltalán nem tetszenek
a körömcipő, pedig most ciki lenne, azt hagyd meg őszre
Hát igen a körömcipő őszi, a balerinák azért fogtak meg mert hogy olyan "szaladósak" és nem csilli-villi.
Linkelnétek 1-2-őt amit most is feltudnék venni, vagy divatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!