Mi a lényege a Jrock stílusnak?
ne szóljatok le h most biztos "divatjrockos" akarok lenni. Csak nem értem. Akkor most a Jrock csak arról szól, hogy szeretik a japán rockot? (a japán popot is szeretik?) Vagy van vmi "filozófiája" is? (mint pl az emonak) Mi alapján alakítják ki a ruhatárukat? Egyáltalán, mindenre kíváncsi vagyok.
Kösz.
szia
ezt elmagyarázni nehéz. Ruhákat japánba, vsgy ebayon más kùlföldi vk boltokban lehet beszerezni de... a lényege az egyediség mondhatnám hogy rockos punkos ruha sok karkötõ szegecs ékszer pc stb... a hajuk extrém ahogy a smink is. Emohoz semmi köze fõleg nem zenében se megnyilvánulásban bár ez a személytõl függ. Én jrocker vagyok es eddig mindenki emonak nevezett. xD de...nos kb asszem ennyit tuok midani, légy egyedi. A saját ruháid is feldobhatod ilyen olyan kiegészitõkkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!