Milyen stílusnak vélitek ezt?
Vörös haj, cicaszemek,piros rúzs.
Fekete-fehér-szürke-barna cuccok pl.:
fekete cicagatya/fekete farmer,tunika,tornacipő/magassarkú
A ruhák: tipikusan a mostani, "minden 2. tini ruhatára" stílus. Ez nem rossz, hiszen ezt lehet kapni hát ezt veszik az emberek, de a felsorolt ruhák és cipők ha felszállok a buszra, minden 2. kamaszon és tinin ezek vannak.
A smink az ún. örök divat, ami sosem megy ki, a vörös rúzs és a cicaszem az, ami nem épp napjaink, hiszen most a pasztellszín megy meg a barna haj, a ruha színei meg szintén, ugyanis a színes-színes-színes volt a nyár divatja.
Azaz: ruhákban totálisan követed a tucatízlést, sminkben és színekben viszont a klasszikus vonalat.
Emonak nem emo. Viszont a vörös rúzs sok mindenkinek nem áll jól, úgyhogy ha megcsinálod akkor nagyon igényesen vagy sehogy.
Egyébként ez így teljesen jó, de semmi különleges.
Olyan macskás :) Én is a cicaszemeket szeretem, szerintem sokkal megigézőbb pillantásokat lehet elérni vele.
A hajad ilyen rókás vörös, vagy ariel vörös?:)
hát..kinek a pap,kinek a papné :)
Ezt nem értem.....hogy jön ide ez a mondás? Azt írták, hogy nem különleges a stílus. De ez tény, ezen nincs mit "kinek a pap, kinek a papné", egyértelműen napjaink tucatöltözetét mutattad be, a klasszikus, legősibb sminkeléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!