Ez milyen stílusnak számít?
Pl.:szürke tornacipő, világos szűk farmer,fekete póló, barna bőrdzseki,fehér sál,szürke félujjas kesztyű, fehér karkőtő és fülbevaló
vagy: fekete tornacipő, szűk sötét farmer, sötétszürke póló, piros-fekete kockás ing, napszemüveg
vagy:farmerszoknya, fekete csőtopp,hozzá kék kiegészítők (táska, cipő stb.)
Szeretem az ilyesmi ruhákat, tehát ami nem túl színes, de jó kiegészítőkkel fel lehet dobni.Ez milyen stílus?:D
Oh,köszi:D
Csak mert manapság én már nem ilyeneket látok, hanem inkább cicanaci-hosszított felső-magassarkú kombóban járkálnak a korombeli lányok, amit pedig leírtam, az azért lazább. Meg nem ilyen tucat cuccokkal,hanem egyedi dolgokkal próbálom megoldani,amiket azért nem látni mindenkin (turikból, eldugott kis boltokból vásárolok).Így az egész egyedinek hat. Mert ugye egy ideig divat volt ez a stílus, de én kb. mindig így öltöztem, és csak azóta vagyok tucatlánynak minősítve, mióta mindenki így öltözik.
3. vagyok.
Figyi, igazából tökmindegy, amíg nem azért veszel fel valamit, mert más is ezt hordja, nincs gond. Igazából lehetetlen egyedi stílust létrehozni.
Én pl. mindig elegánsan öltözködöm, csipkebolero, szövetnadrág, magassarkú. Ritkán látok máson is ilyet, de nem vagyok ezzel akkor sem egyedül...
Ne menj a tömeg után és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!